Anton Petrea și Bogdan Andone, mulțumiți de ce au arătat pe teren jucătorii lor, în FCSB-Voluntari, scor 2-1

Mihai Cheles 22.01.2021, 23:01
Anton Petrea și Bogdan Andone, mulțumiți de ce au arătat pe teren jucătorii lor, în FCSB-Voluntari, scor 2-1

FCSB a reușit să o învingă pe FC Voluntari, vineri, pe Arena Națională, scor 2-1, într-o partidă din etapa a 18-a din Liga 1. Golurile partidei au fost marcat de către Dennis Man (min. 37) și Florin Tănase (min. 71 -pen.) la gazde, respectiv Jefte Betancor (90+3, pen.) la oaspeți. La finalul partidei, antrenorii Anton Petrea și Bogdan Andone s-au declarat mulțumiți de ce au arătat pe teren formațiilor

Anton Petrea și Bogdan Andone, mulțumiți de ce au arătat pe teren jucătorii lor, în FCSB-Voluntari, scor 2-1

În urma acestei victorii, FCSB s-a detașat la patru puncte în fruntea clasamentului din Liga 1, față de CFR Cluj. Astfel, va fi lider și după ce rivalele din clasament, CFR Cluj și Universitatea Craiova își vor disputa meciurile din această etapă. În cel mai rău caz pentru FCSB, ecartul se va micșora din nou la un singur punct.

FCSB a fost echipa care și-a dorit mai mult victoria în duelul cu FCSB. A avut posesia balonului mai mult timp și a încercat permanent să deschidă apărarea ermetică a formației din Voluntari. Lucru apreciat și de antrenorul Anton Petrea, la finalul partidei.

Jocul nostru a fost destul de bun, ne-am creat destule situaţii de a marca, n-am reuşit să facem atât cât mi-aş fi dorit eu. A picat acest penalty în min 93.

Din nou o greşeală ca la Ovidiu, trebuie să eliminăm asemenea lucruri din faza de apărare pentru că nu e normal. Pot să mă declar mulţumit de joc şi faptul că nu i-am dat foarte multe şanse adversarului nostru, a declarat Anton Petrea, la interviurile de după partidă.

Bogdan Andone, trei înfrângeri din tot atâtea partide

De partea cealaltă, FC Voluntari continuă să nu se regăsească. Este pe locul 14, cu 15 puncte, însă vine după opt partide fără victorie, cu doar două puncte acumulate. Bogdan Andone este principal la Voluntari de doar trei etape, însă tot atâtea înfrângeri: cu Gaz Metan, UTA și acum FCSB. Fostul antrenor al Astrei simte că echipa sa a crescut în joc și este optimist cu privire la meciurile următoare.

Sunt mulţumit în mare parte de jocul echipei, cu unele minusuri, unele greşeli. Au fost şi multe lucruri bune, chiar şi la 0-0 am avut două ocazii bune prin Ivanov şi Mailat. Organizarea a fost bună, fizic am crescut puţin, jucătorii noi au intrat bine, iar uşor-uşor trebuie să se acomodeze.

Am făcut un meci bun ţinând cont că am jucat cu echipa de pe primul loc. Echipa şi-a schimbat atitudinea, agresivitatea e mai bună, ofensiv ajungem mai uşor la finalizare. Pas cu pas vor veni toate lucrurile astea. Sunt convins că vom fi o echipă bună, una care să obţină rezultatele pe care ni le dorim, a declarat Bogdan Andone, la finalul meciului cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe