Bătaie pe un jucător care a scăpat din ”infernul” Dinamo! După CFR Cluj, și Craiova a intrat pe fir!

Gabriel Peneș 17.01.2021, 22:09
Bătaie pe un jucător care a scăpat din ”infernul” Dinamo! După CFR Cluj, și Craiova a intrat pe fir!

Juan Camara (26 de ani) a scăpat din „infernul” Dinamo, iar fotbalistul spaniol crescut de FC Barcelona poate ajunge la U Craiova. Juan Camara e dorit de omul cu banii din Bănie, Mihai Rotaru. Juan Camara se va întoarce deocamdată la Jagiellonia, echipă care l-a împrumutat la Dinamo, dar cel mai probabil ar fi de acord cu cedarea sa în Liga 1, la Craiova.

Bătaie pe un jucător care a scăpat din ”infernul” Dinamo!

Venit în Liga 1, la Dinamo, odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero şi spaniolii săi, Juan Camara a crescut la FC Barcelona şi a lăsat o impresie bună în România. S-a vorbit inițial de un interes al lui Edi Iordănescu în a-l aduce la CFR Cluj. Mai nou, U Craiova l-a pus în capul listei de transferuri pe Juan Camara, fiind în căutarea unui fotbalist de bandă stângă care să dea un randament mai bun decât Andrei Ivan sau Reagy Ofosu. Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit public despre posibilitatea ca Juan Camara să ajungă la Craiova, iar acum poate negocia cu Jiagiellonia o eventuală mutare a spaniolului pe „Ion Oblemenco”, scrie telekom.ro.

Juan Camara s-a despărţit de Dinamo şi şi-a luat „adio” de la coechipieri şi fani printr-un mesaj postat pe Instagram, dar poate reveni mai repede decât se aştepta oricine în Liga 1. La o echipă mai puternică decât Dinamo în prezent. După ce l-a luat de la Dinamo pe Dan Nistor (31 de ani), anul trecut, acum U Craiova îl poate înregimenta şi pe spaniolul Juan Camara, fostul şeptar din Ştefan cel Mare. Dacă dorinţa lui Mihai Rotaru de a-l avea la Craiova a rămas intactă, cel mai probabil părţile se vor aşeza la masa negocierilor pentru a semna un contract.

După CFR Cluj, și Craiova a intrat pe fir!

Camara este un jucător de mare talent. Totul depinde de Papură unde ar juca, pe ce post, dacă vine la noi. Este un jucător de calitate, stângaci, driblează uşor, destul de complet. Dacă scoţi 7-8 echipe din La Liga, atunci ar juca fără probleme în prima ligă din Spania, la echipe precum Levante sau Elche. Formaţii de genul acesta ar avea nevoie de un jucător precum Camara, a spus Gică Craioveanu, un apropiat al patronului echipei din Bănie, conform prosport.ro.

Juan Camara a jucat la Dinamo între septembrie 2020 şi ianuarie 2021. În această perioadă de timp, fotbalistul spaniol a strâns 13 meciuri, două goluri şi două pase de gol. Villarreal, FC Barcelona, Girona, Reus Deportiu Miedz Legnica şi Jagiellonia sunt echipele pe care le-a bifat Juan Camara în CV înainte de veni la Dinamo odată cu transferul pachetului majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă la Pablo Cortacero şi oamenii săi din grupul de investiţii Benel International.

Urmăriți Playsport.ro și pe