Antonio Sefer a avut un mesaj special după „dubla” de pe Giulești, cu Argeș

Giosanu Catinca / 07.08.2022, 15:52
Antonio Sefer a avut un mesaj special după „dubla” de pe Giulești, cu Argeș

Elevii lui Adrian Mutu s-au impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la FC Argeș în etapa a patra din Liga 1. Antonio Sefer a fost eroul meciului. Internaționalul român a reușit ”dubla” şi a adus victoria în Giulești. Fotbalistul a oferit declarații emoționante după succesul de sâmbătă seară.

Antonio Sefer, mesaj impresionant după meciul cu FC Argeș

Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă. Câinii alb-vișinii au acumulat nouă puncte după primele meciuri.

Giuleștenii au deschis scorul grație lui Antonio Sefer. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a marcat primul gol al partidei în minutul 45. Ulterior, Rapid a mai dat un gol, dar acesta a fost anulat.

Tot Sefer a marcat și pentru 2-0. Spre finalul meciului, el a șutat puternic cu piciorul stâng și astfel a reușit prima „dublă” în tricoul Rapidului.

”Este îngerul meu acum”

Antonio Sefer a fost vizibil emoțional după ”dubla” din meciul Rapid – FC Argeș, scor 2-1. Tânărul i-a dedicat ambele goluri unchiului său care a decedat în urmă cu puţin timp.

Mă bucur pentru reușitele mele, mă bucur că mi-am putut ajuta echipa și că am marcat două goluri pentru unchiul meu, care a plecat din viața familiei mele. Golurile pe care le voi da vor fi doar pentru el. Știu că este îngerul meu acum. Mă bucur că e fericit acolo prin golurile mele. Familia mea e mândră de mine.

Ambele goluri au fost complicate. Exersez mereu la antrenamente, uneori chiar exagerez. Îmi propun să șutez mai des la poartă, este principala mea calitate. Trebuie să reglez lucrul acesta, să știu când trebuie să șutez, când să pasez. Sigur voi crește.

Ne bucurăm de aceste victorii. De mâine ne gândim la meciul cu Petrolul, este un derby. Sper să câștigăm, apoi să visăm la un campionat frumos. Locul 1, locul 2, de ce nu? Când nu ne-au încântat suporterii noștri? Sunt mereu lângă noi, încântători.”, a spus mijlocașul născut la Galați, într-o intervenție la Orange Sport.

Mutu, despre Sefer: ”Când își eliberează piciorul e foarte periculos”

Adrian Mutu a spus, la rândul său, că este mândru de prestațiile lui Sefer. Tehnicianul a recunoscut, de asemenea, că și-a încurajat elevul să tragă cât mai multe șuturi la poartă.

A fost un meci dificil, mai ales în prima repriză, contra unei echipe care se apără bine, care ne-a închis spațiile foarte bine până la gol. Am avut și puțin noroc în prima repriză, cu un portar bun, pe care vreau să-l felicit. Cred că e cel mai bun din țară.

A trebuit să mișcăm mingea cât mai repede, de pe o parte pe cealaltă pentru a-i dezechilibra. A fost nevoie de un joc mai elaborat pe margine, ceea ce s-a întâmplat la gol, când Costache a atacat adâncimea.

Așa cum spuneam când am venit aici, știu ce calități are Antonio Sefer. De multe ori îl încurajez să meargă aproape de poartă. El trebuie să vină cât mai aproape. Când își eliberează piciorul e foarte periculos. Avea nevoie pentru moral, se antrenează foarte bine și de aceea joacă la Rapid.”, au fost concluziile lui Adrian Mutu după ce Rapid a câștigat contra lui FC Argeș.

Odată cu victoria de sâmbătă seară, Rapid a acces pe locul 1 în clasamentul