Antrenor-surpriză la Universitatea Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Este așteptat în Bănie

Moldoveanu Camelia / 13.06.2022, 09:12
Antrenor-surpriză la Universitatea Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Este așteptat în Bănie

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova, iar în Bănie este așteptat un antrenor-surpriză. Mihai Rotaru caută varianta potrivită pentru echipa sa, asta după ce Mirel Rădoi a refuzat două oferte.

Mirel Rădoi a refuzat CS U Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar fi trebuit să fie prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, însă a fost nevoit să-și schimbe planurile brusc și să meargă la Craiova pentru a negocia rezilierea contractului, după cum a dezvăluit playsport.ro în exclusivitate. Ulterior, Reghe a anunțat oficial despărțirea de Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi ar fi fost ofertat de două ori de către clubul din Bănie,ultima discuție fiind purtată chiar în ziua în care a fost anunțată despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Astfel, potrivit gsp.ro, favorit a devenit Laszlo Balint, fostul antrenor al UTA Arad. Mai mult, negocierile au decurs bine, iar tot ce lipsește este semnătura pe contractul cu CS U Craiova.

„L-am refuzat de patru-cinci ori pe domnul Mihai Rotaru”

Mirel Rădoi a aflat de la reporteri că Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul a glumit și a spus că în ultimii ani a tot fost anunțat drept noul tehnician din Bănie.

”Da? Nu știam, nici n-aș fi vrut să răspund dacă echipa încă avea antrenor”, a spus Rădoi, când a aflat că Reghecampf nu mai este antrenorul Universității Craiova.

Sunt tot prezent la această echipă în ultimii trei-patru ani. Până la urmă, poate va ieși. Chiar nu știu deocamdată. Dacă lucrurile vor decurge în sensul discuției pe care o putem avea și un club îmi poate îndeplini dorințele, putem discuta.

Acum? Nu, nu am refuzat, au fost discuții acum mulți ani. L-am refuzat de patru-cinci ori pe domnul Rotaru, de două ori ca antrenor, dar acum, nu”, a mai spus Mirel Rădoi, la Sports Festival.

Adevărul despre plecarea lui mi de la Craiova

Reghecampf a făcut un tur al televiziunilor, în care a explicat motivele pentru care a ajuns la ruptura cu Mihai Rotaru. Pe lângă ratarea principalului obiectiv, Cupa României, antrenorul a dat de înțeles că șefii clubului nu i-au adus întâlnirile necesare pentru a face față în cursa cu CFR Cluj și cu FCSB.

„Întotdeauna când sunt bani la mijloc, când se negociază pentru ceva, durează mai mult. Dar nu mai contează. Niciodată n-a contat acea clauză. Am ajuns la o înțelegere cu Mihai Rotaru și totul este OK. Pe această cale, vreau să le mulțumesc jucătorilor, conducătorilor, fanilor. A fost o experiență intensă și nu mai contează ce s-a întâmplat în aceste săptămâni și cum au decurs negocierile.

Niciodată n-a fost între mine și Mihai Rotaru vreo discuție legată de clauză. Am fost la ședința cu conducerea clubului și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim. Eu știu exact ce se întâmplă la Craiova.

Am un respect enorm pentru tot ce înseamnă Sorin Cârțu, dar toate discuțiile avute le-am purtat direct cu Mihai Rotaru. N-a fost nicio problemă între mine și conducerea clubului sau Mihai Rotaru. Am avut idei diferite și, decât să ajungem în diverse situații, am considerat că e mai bine să o luăm pe drumuri diferite”, a spus Reghecampf la Orange Sport.