Antrenorul-poet de la Rapid a recitat și după victoria cu Cikszereda. Mihai Iosif, un nou moment halucinant

Giosanu Catinca / 07.04.2021, 14:23
Antrenorul-poet de la Rapid a recitat și după victoria cu Cikszereda. Mihai Iosif, un nou moment halucinant

Mihai Iosif a înregistrat un nou moment halucinant. Tehnicianul a făcut spectacol după ce echipa sa a urcat în fotoliul de lider al Ligii 2. Ce versuri a recitat antrenorul-poet de la Rapid după victoria cu Cikszereda?

Antrenorul-poet de la Rapid a recitat și după victoria cu Cikszereda

Rapid s-a impus în deplasarea de la Csikszereda, scor 1-0, și a ajuns pe primul loc în clasamentul play-off-ului din Liga 2.

Unicul gol a fost marcat de către Adrian Bălan (30 de ani) în minutul 15. Atacantul în vârstă de 30 de ani a reluat spectaculos, cu capul, din 10 metri.Victoria de la Miercurea Ciuc a adus descătușarea în vestiarul echipei lui Mihai Iosif. Dacă în urmă cu o lună tremurau pentru prezența în play-off, jucătorii alb-vișinii sunt optimiști că vor reuși să revină în Liga 1 după ani întregi de suferință.

Elevii lui Mihai Iosif au cântat minute în șir alături de staff, iar asta demontrează în mod evident că atmosfera de la echipă e acum una pozitivă.

Rapid este noul lider din play-off-ul Ligii 2
Rapid este noul lider din play-off-ul Ligii 2

Mihai Iosif, un nou moment halucinant

La finalul partidei, Mihai Iosif a transmis că sacrificiul, dăruirea jucătorilor și respectarea partiturii tactice au constituit elementele decisive în obținerea celor trei puncte.

Nu poți realiza ceva decât prin sacrificiu și dăruire. Mai apoi, trebuie și partea tactică, să răspundem la cerințele noastre. Așa cum am dat și golul, s-a văzut, o fază lucrată la antrenament, care ne-a ieșit perfect. Asta le-am zis și jucătorilor înainte de meci, că așa vom da gol. Arătăm de 3 meciuri determinare, s-a produs o schimbare în mentalitatea jucătorilor. Au înțeles unde joacă. Este o victorie mare, am întâlnit o echipă foarte bine organizată și excelent pregătită fizic. Tocmai de aceea succesul este important. Am meritat cele 3 puncte.”, a declarat Iosif, conform Digi Sport.

La un moment dat, tehnicianul în vârstă de 46 de ani a recitat de bucurie.

«Ăsta-i Rapidul din Giulești, iubește-l și-ai să înnebunești», cum spune și cântecul.”, a mai spus Mihai Iosif.

Antrenorul giuleștenilor își dorește ca atitudinea pe care echipa a avut-o din momentul în care a fost numit în locul lui Nicolae Grigore, să se mențină și în celelalte nouă etape care mai sunt de jucat din play-off.

Linişte va fi la sfârşitul play-off-ului dacă vom reuşi promovarea. La Rapid e mereu presiune, tensiune. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ însă, mai sunt multe meciuri. Azi ne bucurăm din nou că miile de suporteri rapidişti pot bea un pahar de vin liniştiţi. Sper că n-aţi spart televizorul, pahare… Acum puteţi să vă luaţi nevestele să le pupaţi că sigur v-aţi certat cu ele.”, a încheiat antrenorul-poet.