Grigore, OUT de la Rapid! Revine Pancu antrenor în Giulești?

Mihai Cheles 14.03.2021, 19:47
Grigore, OUT de la Rapid! Revine Pancu antrenor în Giulești?

Grigore, OUT de la Rapid! Favorit să-i preia pe giuleșteni este chiar fostul lor antrenor, Daniel Pancu, rămas fără angajament după aventura la Poli Iași.

Grigore, OUT de la Rapid! Revine Pancu antrenor în Giulești?

Rapid București a anunțat, duminică, pe pagina oficială de Facebook, că nu mai are antrenor după ce Nicolae Grigore și-a prezentat demisia. Gestul a avut loc imediat după meciul pierdut la Slobozia, scor 1-2, într-o partidă din etapa a 12-a din Liga a 2-a.

Mulțumim, Grig, și mult succes în continuare!, a fost mesajul rapidiștilor pentru fostul lor jucător și recent antrenor.

Rapidul mai păstrează șanse foarte mici pentru a prinde play-off-ul Ligii a 2-a, care-i poate aduce promovarea. Clasamentul din al doilea eșalon al fotbalului românesc este unul incredibil. Sunt 11 echipe despărțite de doar cinci puncte!

Practic, oricare dintre aceste 11 formații poate să prinde „biletul” pentru play-off. Dintre acestea, trei formații au disputate 18 meciuri, în timp ce celelalte opt, doar 17 meciuri. În condițiile în care prima parte de campionat se termină după 19 meciuri disputate!

Rapidul este pe locul 11, cu 27 de puncte, la cinci în spatele liderului Poli Timișoara, dar cu un meci mai puțin disputat. Rapidul mai are două meciuri de jucat și este obligată să le câștige pe amândouă și să aibă noroc ca în celelalte partide contracandidatele să se încurce.

Giuleștenii mai au de jucat acasă cu Dunărea Călărași și în deplasare cu Metaloglobus. Ambele formații se află în hora pentru calificarea în play-off. Automat, își vor vinde extrem de scump pielea cele două formații. Un singur pas greșit îi poate scoate pe rapidiști din play-off. Ar fi o adevărată tragedie pentru rapidiști, ca echipa lor de suflet să evolueze al treilea sezon consecutiv în Liga a 2-a.

Daniel Pancu, favorit să preia echipa din Giulești

Se pare că principalul favorit să-i ia locul lui Nicole Grigore este chiar Daniel Pancu. Cel care a rămas liber de contract după experiența nefastă de la Poli Iași, anunță ProSport. Cunoaște foarte bine echipa, este extrem de respectat, temut și iubit de jucători și fani, și ar fi gata oricând să se întoarcă la clubul pentru care a jucat și a antrenat.

Grigore, OUT de la Rapid! Revine Pancu antrenor în Giulești?
Grigore, OUT de la Rapid! Revine Pancu antrenor în Giulești?

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid, sezonul trecut, după o înfrângere cu CSM Reșița, scor 0-1. Atunci, conducătorii clubului au vrut să-l destituie cu forța, însă Pancone a ținut de contract. Practic, în timp ce se încercau toate metodele de a-l convinge pe Pancu să-și rezilieze înțelegerea, conducătorii Rapidului l-au adus la echipă pe Dan Alexa. Într-un final, Pancu a acceptat să fie „avansat” în postul de președinte al clubului, iar Alexa a putut fi numit oficial ca antrenor.

Urmăriți Playsport.ro și pe