Anunț bombă, înaintea meciului România – Elveția. Anamaria Prodan îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la națională. „Să facă un pas în fotbalul mare”. Exclusiv

Sorin Barbu 20.11.2023, 18:24
Anunț bombă, înaintea meciului România – Elveția. Anamaria Prodan îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să plece de la națională. „Să facă un pas în fotbalul mare”. Exclusiv

Edi Iordănescu este „omul zilei” în fotbalul românesc. Este antrenorul care a calificat după opt ani naționala României la Campionatul European de Fotbal din anul 2024, iar oficialii Federației Române de Fotbal i-au făcut deja o propunere, să-și prelungească înțelegerea, care expiră după turneul final. Anamaria Prodan îl sfătuiește să ia în calcul un contract pe bani mulți la o formație din străinătate.

Rămâne Edi Iordănescu la națională și după EURO 2024?

Edi Iordănescu este neînvins în grupa de calificare la Campionatul European de Fotbal, după ce a câștigat cu echipa națională cinci din cele nouă partide, iar oficialii Federației Române de Fotbal au început deja negocierile cu el în condițiile în care actualul contract expiră la finalul turneului final. Chiar selecționerul a abordat problema voalat, la conferința de presă desfășurată înaintea meciului cu Elveția.

Iordănescu a încercat să dribleze elegant subiectul și a amânat un răspuns ferm, spunând că vrea să se concentreze pe „finala” în care va lupta cu Elveția pentru primul loc în grupa de calificare. Lucrurile par însă foarte complicate pentru cei care conduc Federația Română de Fotbal pentru că se pare că selecționerul pare mai degrabă atras de o plecare. Cel puțin așa a susținut Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru playsport.ro.

„Edi Iordănescu ar trebui acum să se gândească și să-și facă viața și să ocupe de viitorul lui. A demonstrat ce a avut de demonstrat în România și cred că trebuie să facă un pas în fotbalul mare unde să crească și să câștige. El îmi este foarte drag și l-am apărat mereu și asta nu pentru a-l face pe Edi să semneze un contract cu mine, ci pentru că avem o relație extraordinară și ne respectăm foarte mult”, a declarat impresara.

CITEȘTE ȘI: Edi Iordănescu a vorbit deschis despre Anghel Iordănescu înaintea meciului cu Elveția

Anamaria Prodan îl laudă pe Edi Iordănescu

Anamaria Prodan este convinsă că selecționerul care a reușit calificarea la EURO după opt ani va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul internațional. Impresara l-a lăudat pe Edi Iordănescu și a spus că îl admiră în condițiile în care a fost foarte contestat încă de când a fost numit în funcție.

„Îmi pare bine și sunt foarte fericită pentru Edi Iordănescu, un antrenor foarte bun care a reușit să le închidă gura celor care l-au criticat și nu au avut încredere îl el. Eu când am spus că Edi Iordănescu este unul dintre cei mai mari antrenori pe care îi are România mulți au zâmbit și își dădeau coate. Sunt sigură că Edi Iordănescu va ajunge foarte sus”, a mai afirmat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce italienii au scris că Dennis Man a rupt-o cu Giovanni Becali

Edi Iordănescu pregătește are șansa să termine grupa de calificare pe primul loc. Trebuie doar să nu piardă duelul cu Elveția, programat marți, 21.11.2023, la București, de la ora 21.45.

Urmăriți Playsport.ro și pe