Anunț de ultim moment al DDB: „Vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 29.06.2022, 15:37
Anunț de ultim moment al DDB: „Vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!”

Programul DDB a lansat un apel la unitate pentru salvarea lui Dinamo. Suporterii sunt de părere că această situația critică nu poate fi depășită decât dacă absolut toți dinamoviștii se unesc și luptă pentru această cauză comună.

Fanii din programul DDB cheamă legendele lui Dinamo în lupta pentru salvarea clubului

Fanii din DDB au îndemnat mari glorii ale clubului să treacă peste anumite divergențe pe care le-au avut de-a lungul timpului, să își dea mâna și să se alăture luptei de salvare a clubului din Ștefan cel Mare de la faliment. Au fost menționate nume de legendă din istoria lui Dinamo, precum Mircea Rednic, Ioan Andone, Ionuț Lupescu sau Cornel Dinu. Dar și oameni care reprezintă factori de decizie în problemele actuale ale clubului alb-roșu, ca de exemplu Răzvan Zăvăleanu sau Nicolae Badea.

Unitatea este cheia!

Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo.

În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate!
Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo.

Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor. Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă.
Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii.

Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!

ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT!

Echipa DDB!”, a transmis programul DDB prin intermediul Facebook.

Mircea Rednic este în continuare interesat să preia pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo

Doi dintre cei menționați în acest mesaj au discutat relativ recent despre preluarea pachetului majoritar de acțiuni al lui Dinamo. Mircea Rednic a dezvăluit că i-a propus lui Nicolae Badea acest lucru pe vremea când încă antrena echipa, dar demersul său nu a avut succes.

Mai recent, Rednic a dezvăluit că este interesat să preia singur pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo, care este deținut în prezent de Dorin Șerdean. „Puriul” chiar s-a întâlnit cu omul de afaceri din Alba-Iulia în acest sens, dar a explicat că ezită momentan din cauza datoriilor foarte mari ale clubului.

„Sâmbătă m-am întâlnit, la Cluj, cu Șerdean, să văd care e situația, să văd ce acte are. Omul a fost clar, vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero. A dat 500.000 de euro pe acțiuni. Dacă primește banii, renunță la acțiuni. Problema e că după ce preiei acțiunile astea, sunt datorii mari. Bineînțeles că știu ce datorii sunt, peste 7 milioane de euro!

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a spus Mircea Rednic la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe