Anunț dramatic pentru Florinel Coman. Căpitanul FCSB ar putea avea o accidentare gravă

Dragos Stefanescu 04.08.2022, 12:39
Anunț dramatic pentru Florinel Coman. Căpitanul FCSB ar putea avea o accidentare gravă

Miercuri seară, FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la Dunajska Streda în turul trei preliminar Conference League. În urma acestui succes, formația roș-albastră a luat o opțiune importantă pentru calificarea în play-off-ul competiției. Totuși, Nicolae Dică ar putea avea parte de o veste foarte proastă după acest meci. Mihai Stoica a dezvăluit că Florinel Coman este suspect de ruptură musculară.

Vești proaste pentru FCSB. Florinel Coman este suspect de o accidentare gravă după meciul cu Dunajska Streda

Miercuri seară FCSB a înfruntat în deplasare formația Dunajska Streda în prima manșă a turului trei preliminar Conference League. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 1-0 după golul marcat de Joonas Tamm în minutul 69. În urma acestui succes, FCSB a luat o opțiune serioasă pentru calificare. Dacă vor trece de cei de la Dunajska Streda, roș-albaștrii au șanse mari să înfrunte formația Viking în play-off-ul competiției.

La pauza meciului din Slovacia, Florinel Coman a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă. Mihai Stoica a dezvăluit după terminarea partidei că atacantul a fost schimbat din cauza unei accidentări. Mai mult, managerul FCSB a dezvăluit că acesta este supect de ruptură musculară.

Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrățișeze. Vreau să-i și informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a transmis Mihai Stoica, pe rețelele de socializare.

Dacă se confirmă că Florinel Coman a suferit o ruptură musculară, el riscă să stea departe de teren între 14 zile și până la câteva luni.

Nicolae Dică a anunțat noi transferuri la FCSB

După victoria cu Dunajska Streda, Nicolae Dică a anunțat că FCSB va face mai multe transferuri în următoarea perioadă. Tehnicianul a dezvăluit că a discutat deja cu Mihai Stoica și Gigi Becali despre mutările ce urmează să fie făcute. Totodată, Dică a avut cuvinte de apreciere pentru Miculescu și Rusu, cei doi jucători sosiți de câteva zile la FCSB. Tehnicianul a fost mulțumit de evoluția lor în partida din Slovacia.

Au venit până acum Miculescu și Rusu, sunt mulțumit de ce au arătat în această seară, mă așteptam să nu joace 90 de minute, mă bucur că au încercat să facă ceea ce le-am zis. Am încredere că ne vor ajuta în continuare.

Dar mai am nevoie de jucători, am discutat deja cu patronul, cu MM și vom încerca să mai aducem fotbaliști”, a declarat Nicolae Dică.

Urmăriți Playsport.ro și pe