Anunț important: revine Keseru la FCSB! Când ar putea juca din nou și Florinel Coman

Radu Bordei 01.12.2021, 23:58
Anunț important: revine Keseru la FCSB! Când ar putea juca din nou și Florinel Coman

Vești bune pentru antrenorul Toni Petrea, după ce s-a refăcut după o accidentare, revine Claudiu Keșeru la FCSB. Atacantul de 34 de ani nu a fost în lotul echipei, pentru meciul cu Craiova. Cu toate acestea, pentru partida cu UTA, antrenorul vicecampionilor îl va avea disponibil.

A fost bucurie în lotul roș-albaștrilor după succesul din Bănie, dar nu este timp de relaxare. Vine meciul cu UTA, o echipă foarte dificilă. Mai ales în deplasare, așa că orice este posibil. Dar Petrea se poate baza pe experiența fostului atacant de la Ludogorets.

Revine Keșeru la FCSB, la meciul cu UTA. Nu se știe dacă va fi titular

Claudiu Keșeru nu mai este sigur de locul lui de titular, mai ales după ce a plecat Edi Iordănescu de la echipă. Acesta l-a cerut special, pe el și pe Budescu. Antrenorul nu mai este la echipă și cei doi veterani au intrat în gura patronului Gigi Becali. Iar noul tehnician s-a bazat mai mult pe fotbaliștii tineri, în special pe noua senzație, Ianis Stoica. Așa că, sunt șanse mari ca tot puștiul de 18 ani sî înceapă titular. Asta chiar dacă experimentatul Claudiu Keșeru s-a refăcut 100%. Mihai Stoica a făcut anunțul, la Telekom.

Keșeru a și fost criticat de Gigi Becali, după partida cu Botoșani când a evoluat puțin.

Nu știu ce se întâmplă cu el, cu Keșeru. Când a venit, am zis că e de talie mondială, că joacă la orice echipă din lumea asta. Forță, viteză, șut, protejează mingea, goluri din toate pozițiile. Am zis că e mult mai bun decât era înainte, că a crescut, dar acum nu știu ce se întâmplă, toate mingile le returnează. Eu cred că își va reveni” a declarat Becali.

Florinel Coman ar putea fi surpriza pregătită de Toni Petrea. „Este tot mai aproape”

Managerul roș-albaștrilor le dă speranțe fanilor că îl vor vedea și pe Florinel Coman, la lucru. Acesta n-a mai jucat din august, de la meciul cu Sepsi și a suferit o operație din cauza unei pubalgii. Acum se apropie momentul revenirii sale pe gazon. Mihai Stoica crede că acesta poate figura chiar la meciul cu trupa din Banat.

Florinel Coman s-a antrenat azi cu echipa, mai are o jenă, e normal, vine după o operație. Mâine va face o investigație și, dacă totul e ok, e foarte aproape să revină pe bancă sau chiar în teren. Nu știu dacă la meciul cu UTA, dar momentul se apropie, a explicat Stoica, la Telekom

Urmăriți Playsport.ro și pe