Anunț senzațional pentru Dinamo! PCH, primă istorică pentru evitarea retrogradării! Câți bani primesc „câinii” dacă o înving pe U Cluj

Gabriel-Alexandru Ioniță / 20.05.2022, 22:26
Anunț senzațional pentru Dinamo! PCH, primă istorică pentru evitarea retrogradării! Câți bani primesc „câinii” dacă o înving pe U Cluj

Jucătorii lui Dinamo vor avea o motivație suplimentară pentru a evita o rușine istorică pentru clubul din Ștefan cel Mare. Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că băieții antrenați de Dusan Uhrin Jr. vor avea parte de o primă specială dacă vor reuși să câștige barajul cu Universitatea Cluj.

Fanii lui Dinamo au anunțat că jucătorii lui Uhrin au o primă de 40.000 de euro pentru rămânerea în Liga 1

Concret, mai mulți fani dinamoviști „au pus mână de la mână” și au strâns suma de 40.000 de euro. Aceasta va fi împărțită de jucători și de staff-ul tehnic, dacă Dinamo va reuși să se salveze de la retrogradare și în acest sezon.

Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.
Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. In câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare.
S-a ajuns la 40.000€
Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la ISTORIA LUI DINAMO.
Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile!
Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri.
DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, a anunțat Peluza Cătălin Hîldan prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Suporterii lui Dinamo arată încă o dată că sunt dispuși la orice sacrificiu pentru a-și salva echipa. Ei se implică pe toate fronturile în acest baraj de promovare/menținere în Liga 1. Inclusiv prin presiuni puse asupra arbitrajului. Ei au contestat în cursul zilei de vineri, în termeni foarte gravi, delegarea lui Cătălin Popa la meciul tur. Ultrașii dinamoviști susțin că acesta ar fi „stelist înfocat” și că i-a dezavantajat grav în meciul cu UTA, de la Arad, din returul sezonului regulat.

Mesajul tranșant postat de suporteri la adresa lui Cătălin Popa

„GREU DE UCIS
Da, chiar se încearcă uciderea lui Dinamo. Uitați-vă la arbitrajele din ultima vreme și la alegerea CCA pentru meciul de mâine. Cătălin Popa ne-a arbitrat în egalul de la Arad, când a inventat eliminarea lui Ehmann în prima repriză, pentru ”nerespectarea distanțierii sociale”.
Pentru un meci atât de important pentru fotbalul românesc, între două cluburi istorice, CCA a delegat un arbitru despre care toată lumea știe că ”stelist ÎNFOCAT”, pentru că asta au declarat despre el toți piteștenii care îl cunosc personal.
Au fost 3 zile de doliu prin fotbal și s-a strigat în gura mare că este nevoie de VAR, doar când fcsb a fost egalată de un jucător cu mărimea 44 la ghete, care dacă ar fi încălțat o pereche de ghete cu jumătate de număr mai mici, n-ar mai fi fost niciun offside. Doar când e furată Dinamo e liniște deplină și nimeni nu cere să vină mai repede VAR-ul.
Haideți să ne amintim cum am fost călcați în picioare la Botoșani, cu puțin timp în urmă, când CCA a trimis un arbitru anonim, pentru că era vorba de Dinamo și pentru că un arbitru slab cotat nu are nimic de pierdut dacă ne măcelărește.
min. 52 – Braun îl lovește violent cu capul pe Torje (Angheluță nu a comentat nimic). Arbitrul l-a atenționat DOAR VERBAL pe Braun. Asta dovedește că a văzut faultul. Urmează cornerul din care am fost egalați de Roman.
min. 70 – Braun îl lovește cu putere cu cotul în gât pe Morar. Nicio sancțiune.
min. 73 – Braun îl faultează la centrul terenului pe Matei care „se alege” cu o luxație la umăr, fiind înlocuit.
min. 92 – Braun scapă de al doilea galben după un fault din spate la Răuță.
Papa, iertat și el de eliminare:

min. 51 – Papa îl lovește de două ori pe Figueredo și este atenționat tot VERBAL. Iarăși, arbitrul a văzut faza.
min. 76 – Papa îl lovește cu gheata în cap pe Carp (care sângerează în spatele urechii). Aici trebuia dat ROȘU! (lui Angheluță, care ține loc de VAR, i s-a parut „neintenționat”!? Ca și cum dacă îi spargi cuiva capul cu gheata trebuie să fie intenție ca să dai roșu.
Pap trebuia să primească cel puțin galben la golul marcat cu capul de Pierret.
Pap trebuia să ia al doilea galben și când l-a împins pe Grădinaru, după terminarea meciului.
Pentru o împingere ca a lui Pap la Grădinaru (cu mâinile în piept), Irobiso luase ROȘU și trei etape la Mioveni.
Șeroni oprește mingea cu mâna în careu. Penalty clar, dar Andrei Moroiță a lăsat jocul să continue deși a văzut bine faza. Imaginați-vă că Șeroni ar fi fost pe linia porții… În afară de penalty, ar fi fost și galben pentru Șeroni, care a mai făcut un henț de galben și un fault de galben, ambele trecute cu vederea.

I-a iertat pe toți, dar cu ai noștri a fost extrem de vigilent:
Roșu lui Pierret, la cererea lui Croitoru, deși francezul fusese îndemnat de către tușier să intre în teren.
Roșu lui Grădinaru, pentru că l-a înjurat pe Pap, deși meciul era încheiat.
Este Dinamo arbitrată cu altă măsură? Categoric DA. Săpunaru a lovit cu pumnul, a înjurat, a luat roșu direct și a primit 2 etape. Grădinaru a înjurat pentru că a fost lovit și amenințat prin semne cu pumnul și a primit 3 etape!
Dinamo trebuia să fie slăbită în vederea barajului, prin eliminarea și suspendarea unor titulari care pot fi decisivi în teren.
UNII SE PLÂNG că adversarii nu se dau la o parte pentru a le facilita drumul spre titlu. NOI AVEM VOIE să atragem atenția, când, cu cât suntem mai căzuți, cu atât suntem mai loviți de arbitraje?

UNII SE AUTO-DENUNȚĂ, recunoscând că aveau înțelegeri pentru blat sau evocând omeniile din trecut și nimeni nu ia atitudine. NOI TRAGEM UN SEMNAL DE ALARMĂ, pentru că vedem că se fac pregătiri pentru a simplifica peisajul Ligii 1.
S-a jucat Finala Cupei României, presărată cu incidente care ne făceau să credem că se joacă un meci internațional. Nimeni nu are nimic de comentat?! Asta e direcția în care este purtată LIGA 1 DIN ROMÂNIA?
Noi ne luăm suspendări pentru cele mai mici gesturi, dar cele întâmplate la finala din Giulești chiar nu deranjează pe nimeni?!
DERANJEAZĂ DOAR PREZENȚA LUI DINAMO ÎN PRIMA LIGĂ?
Priviți meciul de mâine, de la Cluj! Uitați-vă la spectacolul din tribune! Admirați RESPECTUL dintre cele două peluze și gândiți-vă că este spectacolul pe care încercați să-l ucideți.

Nu ne vom lăsa călcați în picioare! DINAMO E GREU DE UCIS!
DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, a transmis PCH, tot prin intermediul Facebook.

EXCLUSIV. Veste bună pentru Dinamo înainte de barajul cu „U”. „Câinii” scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro