Anunț șoc al presei din Spania. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid! Ce salariu ar urma să încaseze

Gabriel-Alexandru Ioniță / 14.03.2022, 16:44
Anunț șoc al presei din Spania. Kylian Mbappe a semnat cu Real Madrid! Ce salariu ar urma să încaseze

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare că a ajuns la final. Potrivit presei din Spania, starul lui Paris Saint-Germain ar fi semnat deja contractul cu echipa de pe Santiago Bernabeu, încă de la finalul lunii ianuarie.

Iar în acest moment nu ar mai rămâne decât să fie făcut un anunț oficial în acest sens. Lucru care se pare că ar urma să se întâmple chiar în cursul acestei săptămâni. Aceste detalii au fost furnizate de către jurnalistul spaniol Ramon Alvarez, colaborator al postului Radio Marca și un om extrem de bine informat în legătură cu ce se întâmplă la Real Madrid.

Conform jurnalistului spaniol Ramon Alvarez, Kylian Mbappe s-ar fi înțeles cu Real Madrid încă de la finalul lunii ianuarie

El susține că avocatul lui Kylian Mbappe, Delphine Verheyden, a avut o întâlnire cu doi oficiali ai lui Real Madrid la finalul lunii ianuarie. Atunci, s-au pus bazele unui acord între clubul din capitala Spaniei și fotbalistul căruia îi expiră contractul cu PSG la finalul acestui sezon.

În acest moment, singurele detalii care ar mai fi rămas de pus la punct sunt cele legate de drepturile de imagine și alte lucruri de genul acesta. Așadar, aspectele importante au fost stabilite și sunt șanse mari ca înțelegerea să fie semnată și anunțată oficial în scurt timp.

Conform sursei citate, Kylian Mbappe ar urma să aibă la Madrid un salariu de 25 de milioane de euro net pe sezon. El ar deveni astfel cel mai bine plătit jucător din lotul lui Carlo Ancelotti. De asemenea, presa din Spania a informat în ultimele zile că starul francez va încasa și o primă de instalare cuprinsă între 60 și 80 de milioane de euro.

Acest aspect se datorează faptului că Mbappe va semna din postura de jucător liber de contract, iar Real Madrid nu va plăti în schimbul său o sumă de transfer.

Totuși, chiar dacă mutarea se va realiza în această săptămână și va fi semnat și contractul, Kylian Mbappe va fi totuși prezentat oficial după finalul acestui sezon. Cel mai probabil, undeva în iulie sau în august.

Starul francez de 23 de ani a avut o prestație fabuloasă în „dubla” Real Madrid – PSG din Champions League

Este interesant de remarcat faptul că această înțelegere s-a făcut totuși în mare parte înainte de duelul dintre Real Madrid și PSG din optimile de finală ale UEFA Champions League. Asta deși presa internațională notase că ar exista un acord între cele două cluburi pentru ca negocierile să înceapă după aceste meciuri.

Kylian Mbappe i-a convins în această „dublă” pe „galactici” că el este fotbalistul de care au nevoie pentru a domina Europa în următorul deceniu. Francezul a marcat cele două goluri ale lui PSG în această confruntare.

Nu a fost însă de ajuns, pentru că Benzema a reușit un hattrick de senzație în returul de pe Santiago Bernabeu și i-a calificat pe madrileni în sferturile de finală.

Mega-lovitură: S-a anunțat întoarcerea lui Messi la Barcelona. Tatăl fotbalistului a dat totul în vileag cu un singur gest