Anunț-șoc: Lucescu la FCSB? ”Va lua titlul 5 ani consecutiv!”

Olteanu Ștefan / 18.02.2021, 21:36
Anunț-șoc: Lucescu la FCSB? ”Va lua titlul 5 ani consecutiv!”

Răzvan Lucescu la FCSB? Propunere de senzație pentru Gigi Becali. Mutarea cu care patronul ros-albaștrilor e asigurat că nu mai ratează titlul.

Lucescu la FCSB?

Răzvan Lucescu a rămas fără angajament după despărțirea de Al Hilal și este propus la FCSB. Ipoteza a fost lansată de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.
Dragomir crede că Răzvan Lucescu este piesa de puzzle lipsă pentru un succes garantat al echipei roș-albastre. Fostul șef de la LPF i-a propus indirect lui Gigi Becali să îl înlocuiască pe Toni Petrea cu Răzvan Lucescu, antrenor ce ar pune și mai mult în valoare calitățile lotului de la FCSB.

Am văzut că a plecat Răzvan Lucescu de la Al Hilal. Eu zic că a plecat de acolo la momentul potrivit, are un noroc fantastic. Păi, a luat tot ce se putea lua, era greu să îi mai motiveze pe jucătorii ăia. Ce să le mai promită să câștige? Este cel mai bun antrenor român la ora actuală și are o cotă extraordinară.
Eu îi transmit lui Gigi Becali, ca un sfat, să îi facă o ofertă! Ar fi perfect pentru FCSB! Are atâta experiență, este un campion, a câștigat trofee pe unde a fost. Îi dau scris lui Gigi că dacă îl aduce pe Răzvan Lucescu va lua titlul cu el 5 ani consecutiv”, a spus Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Răzvan Lucescu îi este propus lui Gigi Becali la FCSB
Răzvan Lucescu îi este propus lui Gigi Becali la FCSB

Dinamo și Rapid, piedică în realizarea mutării?

Răzvan Lucescu este un admirator al lui Dinamo încă de când era mic, club la care a și debutat în sportul profesionist. în același timp, Lucescu a evoluat o bună parte din cariera de jucător la Rapid. Deși a fost apropiat de marile rivale ale echipei roș-albastre, Dumitru Dragomir e convins ca Răzvan Lucescu ar putea accepta să vină la FCSB:

Ce dacă a fost la Rapid și dacă a ținut cu Dinamo când era copil? Este un profesionist desăvârșit și își face treaba unde este plătit. Să îi dea un salariu pe măsură și să îl ia, că poate s-a săturat de atâta străinătate, măcar pentru un an, doi. Își scoate sigur banii cu el!
Sunt convins că se vor înțelege foarte bine. Răzvan a lucrat cu patroni cel puțin la fel de puternici ca Gigi. Păi, Copos și grecii ăia aveau personalitate ca Becali! Răzvan e un băiat educat, are arta asta a comunicării și o să știe să îi explice anumite decizii. Să asculte sfatul meu și sigur va da lovitura”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Răzvan Lucescu le-a antrenat ultima oară pe PAOK, în Grecia, și pe Al Hilal în Arabia Saudită. Alături de PAOK a reușit să câștige două Cupe ale Greciei și titlul în 2019, în timp ce cu Al Hilal a cucerit titlul în Arabia Saudită și Liga Campionilor a Asiei, în anul 2019.
De asemenea, tot din postura de antrenor, Răzvan Lucescu a câștigat și două Cupe ale României cu Rapid, în 2006 și 2007.

Gigi Becali: „Îl iubesc pe Răzvan Lucescu!”

Finanțatorul FCSB nu s-a ferit să își arate public admirația față de Răzvan Lucescu. În 2018, Gigi Becali comenta într-un mod foarte diplomat anumite declarații făcute de antrenor. Răzvan Lucescu a spus atunci ca FCSB ar avea rezultate mai bune dacă patronul nu s-ar mai băga peste antrenor, iar răspunsul lui Gigi Becali a venit rapid:

Eu îl iubesc pe Răzvan Lucescu, îmi place mai mult decât de taică-său. Are aşa o prestanţă, vorbeşte bine, e prezentabil. L-am sunat, pentru că în toate ce a spus a avut dreptate, mai puţin legat de un aspect. Responsabilitatea maximă nu e a antrenorului, ci a patronului. Pentru că el pierde bani dacă echipa pierde”, spunea Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali este un admirator al lui Răzvan Lucescu
Gigi Becali este un admirator al lui Răzvan Lucescu