Anunț teribil despre pilotul Daniel Onoriu. Familia, apel disperat după ce au discutat cu medicii

Bordei Radu / 23.01.2022, 07:10
Anunț teribil despre pilotul Daniel Onoriu. Familia, apel disperat după ce au discutat cu medicii

Pilotul Daniel Onoriu ar putea scăpa cu bine, după chinurile prin care a trecut în această perioadă. Acesta a suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, procedură efectuată într-o clinică privată din Turcia. Din păcate, medicii turci au greșit, iar starea pilotului de raliuri s-a agravat la întoarcere.

Nepotul lui Gabi Luncă a fost internat, de urgență la spital, iar în ultima perioadă a fost în comă indusă, tocmai pentru ca doctorii să poată să se lupte cu problemele apărute. Se pare, însă, că ar exista și motive de optimism.

Veste bună despre pilotul Daniel Onoriu. Medicii se pregătesc să îl scoată din coma indusă. Apelul făcut de apropiații sportivului

Mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, a anunțat care este starea acestuia de sănătate și a menționat că medicii îl vor trezi din comă în cursul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, Daniel are nevoie de mult sânge.

Daniel este un pacient stabil, abcesele de puroi sunt în regres, leucocitele sunt la nivel ce nu prezintă risc. Însă trombocitele lui trebuie crescute, pentru asta este nevoie de sânge! Avem nevoie de ajutorul vostru! tim cu toții că sângele nu se cumpără se donează, așa că facem apel la cei care pot și doresc să ne ajute ca el să poată fi un pacient trezit săptămâna viitoare.

Medicii nu vor să își asume niciun risc. De aceea sperăm că toți cei care vor să doneze sânge ă se prezinte la centrul de transfuzie sanguină situat pe strada Doctor Felix nr. 89 ( din Piața Victoriei), între orele 7.00-14.00, orice grupă de sânge fiind compatibilă, cu mențiunea „pentru Daniel Onoriu, Spitalul Floreasca”, a declarat aceasta

Daniel Onoriu a mai avut parte de încercări grele

În 2006, acesta a fost implicat într-un accident rutier deosebit de grav, unde a fost norocos că a scăpat cu viață. Acesta se afla pe motocicletă atunci când a intrat în plin într-un autoturism care nu i-a acordat prioritate. De data aceasta însă, cadrele medicale au fost cele care l-au nenorocit.

L-au nenorocit cei de la clinică, medicul care l-a operat e un criminal. Doamne, Dumnezeule (se oprește din cauza plânsului, n. red.), tot ce mai pot să sper este să se întâmple este să se trezească. Nu vreau altceva, vreau doar să se trezească, să vorbim, să îl văd acasă. Apoi, când își revine Daniel, aș mai vrea să îl văd pe medicul care l-a operat.

Nu vreau nimic de la el, vreau ca să îi spun să nu mai opereze vreodată, să nu mai nenorocească alți oameni, alte familii care nu i-au greșit cu nimic, declara soția celebrului campion de raliuri din România.