Anunț uriaș pentru Simona Halep venit pe 31 decembrie, chiar înainte de Revelion. Ajutorul fabulos primit de româncă înainte de proces

Catinca Giosanu 31.12.2022, 07:18
Anunț uriaș pentru Simona Halep venit pe 31 decembrie, chiar înainte de Revelion. Ajutorul fabulos primit de româncă înainte de proces

Simona Halep are parte de vești extraordinare la final de an. Sportiva nu prea a mai zâmbit în ultimul timp, din cauza scandalului de dopaj în care este implicată, după ce a fost testată pozitiv cu substanța roxadustat la un control antidoping efectuat la US Open. Acum, are din nou motive de bucurie.

Fanii nu mai știu nici ei ce să creadă în legătură cu situația jucătoarei din Constanța. Reprezentanții de la vârf ai sportului alb o consideră însă nevinovată pe româncă.

Simona Halep, apărată de un specialist în tenis

Simona Halep a fost apărată de marii jucători de tenis în scandalul de dopaj, dar și de alte figuri importante din lumea sportului. Ultimul care i-a luat apărarea campionei noastre este jurnalistul Mike Dickson. Specialistul în tenis al britanicilor a scris într-un articol publicat de Daily Mail că o consideră nevinovată pe fiica lui Stere Halep.

Cineva pe care am admirat-o mereu pentru talentul și onestitatea ei este Simona Halep, care a fost testată pozitiv cu Roxadusat, o substanță interzisă la US Open. Mulți au fost șocați, dar sarcina ei este de a arăta cum substanța a intrat în organismul ei fără să fie conștientă de asta.”, titrează dailymail.co.uk.

”Am admirat-o mereu pentru talentul și onestitatea ei”

Campioana de la Ronald Garros și Wimbledon a susținut încă de la început că este nevinovată în acest scandal. Și mulți chiar cred că sportiva noastră este o victimă. Ea se bucură de sprijinul multor oameni din tenis, dar și din anturajul ei.

Ons Jabeur i-a luat și ea apărarea sportivei născute la Constanța. Jucătoarea profesionistă de tenis consideră că dubla campioană de Grand Slam din Constanța este nevinovată.

Am fost şocată! Pentru mine e foarte trist să văd ce se poate întâmpla când cineva face o greşeală. Pentru mine, dacă cineva a trişat, atunci substanţa este într-o cantitate mare în sânge. Dar în cazul ei a fost foarte mică.

Nu ştiu ce s-a întâmplat. Asta cred că e frica oricărui jucător sau jucătoare, să ia ceva în necunoştinţă de cauză şi să apară la testul anti-doping. E clar că nu e o situaţie plăcută. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar sper ca ce spune ea să fie adevărat.”, a declarat Ons Jabeur, conform celor de la The National.

În aceste momente, Simona Halep este suspendată și nu poate să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF. Sportiva în vârstă de 31 de ani riscă până la patru ani de suspendare dacă nu va reuși să își dovedească nevinovăția.

Urmăriți Playsport.ro și pe