Anunțul care nu mai lasă loc de interpretări: „Dinamo se va desființa!”

Gabriel Eșanu 19.12.2020, 14:49
Anunțul care nu mai lasă loc de interpretări: „Dinamo se va desființa!”

Dinamo are mari probleme financiare, după ce Pablo Cortacero a dat bir cu fugiții. Banii promiși din Spania nu au ajuns în Ștefan cel Mare, iar datoriile sunt din ce în ce mai mari. După înfrângerea din partida cu CFR Cluj, formația pregătită de Jerry Gane este pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte. Situația financiară este de mulți ani complicată, după ce echipa a trecut și printr-o perioadă de insolvență.

Dumitru Dragomir spune că datoriile de dinainte de insolvență ar putea apărea din nou pentru Dinamo

Dumitru Dragomir este convins că toate aceste probleme pe care le are Dinamo vor persista. Iar singurul deznodământ posibil pentru Dinamo este falimentul, a mai spus fostul președinte de la LPF.

„Dinamo nu a scăpat de datorii, a făcut datorii, pe numele unor fraieri. Cum se făcea în România pe timpuri. E șmecherie românească. Unii dintre români și o parte dintre spanioli sunt acarii păun. Cum s-a făcut tranzacția fără garanții? Dinamo va da faliment!”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Dumitru Dragomir este convins că Dinamo va trebui să achite toate salariile uriașe care le-au fost promise străinilor. Aceștia au anunțat că se vor adresa la UEFA pentru a-și recupera restanțele. În plus, Dragomir crede că Dinamo s-ar putea vedea în situația ca datoriile de dinainte de insolvență să fie din nou puse în balanța financiară a clubului.

„Este o șmecherie făcută de români, ca să scape de datorii. Negoiță a mai scăpat o dată Dinamo de 23 de milioane de euro. Bine, este un proces neterminat. Mi-e teamă să nu apară iar această datorie pe spatele clubului. Unul dintre spanioli, Melero Marin, cel care a făcut contractele, are de încasat comisioane și o va face. Spre exemplu, la un jucător, care a venit pe 300.000 de euro, 100.000 de euro sunt ai lui, prin contract. El va depune memoriile jucătorilor la UEFA și Dinamo tot îi va da banii, comisionul. Cu UEFA nu te joci”, a mai spus Dragomir pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe