Anunțul făcut de Dusan Uhrin înaintea meciului crucial Dinamo – U Craiova 1948: „Voi decide astăzi cine va rămâne în lot”

Octavian Vasilescu 07.04.2022, 12:55
Anunțul făcut de Dusan Uhrin înaintea meciului crucial Dinamo – U Craiova 1948: „Voi decide astăzi cine va rămâne în lot”

Dinamo și U Craiova 1948 se vor înfrunta într-un meci uriaș, vineri, de la ora 20:30. Partida din etapa a patra a play-out-ului va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin Jr (54 de ani), a spus că are probleme de lot înaintea meciului cu U Craiova 1948. Dinamo are nevoie de o victorie în acest joc pentru a mai spera că poate evita barajul de menținere în Liga 1.

Ce a spus Dusan Uhrin înaintea meciului Dinamo – U Craiova 1948

Dusan Uhrin a spus, la conferința de presă, că mulți jucători de la Dinamo au acuzat probleme musculare în această săptămână. În etapa precedentă, Dinamo a înregistrat primul succes din deplasare în acest sezon, contra Chindiei Târgoviște, scor 2-0.

Dusan Uhrin Jr a anunțat că azi va comunica lotul lui Dinamo pentru meciul cu U Craiova 1948:

Radu și Jovanovic sunt accidentați. Alți jucători nu s-au antrenat în toate zilele din această săptămână. Voi decide astăzi cine va rămâne în lot. Este un meci important pentru noi, împotriva unui adversar dificil. Nicolo Napoli a făcut o treabă bună acolo.

Craiova are atacanți foarte buni, trebuie să fim atenți în zona careului. Matei este OK, Torje s-a antrenat doar trei zile, nu știu dacă este suficient. Sper să fac alegerile bune în privința primului ‘11’. Nu vreau să greșesc în privința echipei pentru că va fi dificil pentru noi, Craiova este o echipă bună.

Nu știu dacă este ultima șansă pentru noi să încercăm să evităm barajul, sper că nu. Nu vreau să vorbesc despre pregătirea fizică de la echipă. Acum, jucătorii sunt OK din punct de vedere fizic”, a spus Dusan Uhrin Jr, la conferința de presă, citat de Digi Sport.

Clasament Play-out

Dinamo ocupă locul 8 în play-out, cu 13 puncte. U Craiova 1948 se află deasupra liniei roșii, cu 22 de puncte. Între cele două formații se mai află Chindia Târgoviște (pe loc de baraj) și CS Mioveni, ambele cu câte 19 puncte.

După meciul cu U Craiova 1948, Dinamo se va duela cu CS Mioveni, Academica Clinceni și Gaz Metan. Dacă ar câștiga toate meciurile din această seară, echipa lui Dusan Uhrin Jr ar putea spera să evite barajul pentru menținerea în Liga 1.

  1. Rapid – 29 pct.
  2. FC Botoșani – 29 pct.
  3. Sepsi OSK – 27 pct.
  4. UTA – 26 pct.
  5. U Craiova 1948 – 22 pct.
  6. CS Mioveni – 19 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 19 pct.
  8. Dinamo – 13 pct.
  9. Academica Clinceni – 3 pct.
  10. Gaz Metan – -13 pct.

VIDEO Gabi Torje a fost prezent la emisiunea PlaySport Live