Anunțul momentului: „Gigi Becali nu vinde!”. S-a ales praful de planul suporterilor de a cumpăra FCSB

Bădulescu Silvian 03.12.2021, 15:09
Anunțul momentului: „Gigi Becali nu vinde!”. S-a ales praful de planul suporterilor de a cumpăra FCSB

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a declarat că vinde echipa suporterilor. În contextul în care aceștia erau nemulțumiți de plecarea lui Edi Iordănescu, patronul a spus că dacă suporterii vin cu 10 milioane de euro, le dă echipa.

„Gigi Becali nu vinde”

În ultima perioadă, se pare că susținătorii roș-albaștrilor „s-au dat peste cap” pentru a găsi un investitor și pentru a prelua echipa. Gheorghe Mustață, vocea suporterilor, a declarat că va încerca să strângă suma cerută de către Gigi Becali și de a lua echipa.

În cele din urmă, Mustață ar fi găsit un om de afaceri potent pentru a negocia cu Gigi Becali cumpărarea FCSB-ului, însă întâlnirea nu a mai avut loc, pe când Becali a ironizat intenția suporterilor.

Gigi Becali a luat peste picior inițiativa suporterilor și a lansat o serie de ironii.

La mine, cine vrea să cumpere, trebuie să facă o ofertă și să-mi dea contul cu garanție bancară, să aibă 10 milioane de euro în cont. Așa și eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenție la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii, și să-mi spună în ce condiții pot să cumpăr” a declarat acesta.

„Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii”

Chiar dacă a zis că le dă locul în Liga I, deoarece jucătorii i-ar lua el, Gigi Becali nu crede în posibilitățile suporterilor de a strânge suma cerută și de a cumpăra, astfel, echipa.

Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii. Au făcut o scrisoare de intenție, să le spun eu. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă banii. Eu nu-i bag în seamă. Stau să citesc scrisori de intenție aiurea? Cine vrea să cumpere, să vină Mustață cu el în fața mea și să zică: „Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr!”.

Trebuie să arăți câți bani ai, să dai o garanție bancară că ai 10 milioane de euro. Nu că dau scrisori de intenție. Scrisori de intenție poți să dai miliarde” a mai spus Becali.

FCSB se află pe locul secund în campionat. Trupa antrenată de Toni Petrea s-a impus în derby-ul cu CSU Craiova și și-a consolidat acestă poziție.

Totodată, distanța față de CFR Cluj este aceeași, de opt puncte. Titlul a rămas singurul obiectiv al FCSB-ului, după ce în Europa au pierdut în tururile preliminare, iar în Cupa României, aceștia au pierdut la „masa verde” în fața celor de la FC Voluntari.