Protestul oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB! Universitatea Craiova vinde bilete cu un leu, după anunțul Guvernului

Robert Zanfir / 26.11.2021, 22:21
Protestul oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB! Universitatea Craiova vinde bilete cu un leu, după anunțul Guvernului

Universitatea Craiova a anunțat că va vinde bilete cu 1 leu, pentru derby-ul cu FCSB. Oltenii vor încerca să mute ora de start a partidei de duminică, pentru a evita cumva decizia Guvernului, în legătură cu prezența fanilor pe stadioane.

Suporterii vor putea reveni pe stadioane, după decizia Guvernului. Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că fanii vor putea asista la partide dacă sunt vaccinați sau trecuți prin boală, dar în limita a 30% din capacitate și doar până la orele 21:00.

Protestul oltenilor înaintea derby-ului cu FCSB! Universitatea Craiova vinde bilete cu un leu, după anunțul Guvernului

Universitatea Craiova este la 6 puncte de FCSB și la 14 de liderul CFR Cluj. Echipa lui Laurențiu Reghecampf vine după două eșecuri consecutive, cu Farul și cu FC Argeș, astfel că prezența fanilor ar fi un atu nesperat pentru olteni.

Cu toate acestea, gazdele se văd în fața unei situații nemaiîntâlnite. Partida a fost programată la ora 20:30, astfel că, pentru a respecta hotărârea Guvernului, spectatorii nu vor putea urmări nici măcar prima repriză până la capăt.

Ca să vină în întâmpinarea acestora, Universitatea Craiova va încerca să mute meciul la 20:15, anunță Digi Sport. Mai mult, Universitatea Craiova anunță că va vinde bilete la prețul de 1 leu.

„Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2.

Apel către LPF al Universității Craiova

Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15.

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale.

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România„, se anunţă pe site-ul clubului Universitatea Craiova.

În etapa cu numărul 17, patru meciuri au fost programate de la ora 20:30

Vineri: Dinamo – FC U Craiova 1948
Sâmbătă: Rapid – CS Mioveni
Duminică: Universitatea Craiova – FCSB
Luni: CFR Cluj – Academica Clinceni