Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Campioana și-a schimbat staff-ul!

Gabriel Peneș / 29.03.2021, 11:06
Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Campioana și-a schimbat staff-ul!

Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Campioana și-a schimbat staff-ul! Numărul 3 mondial a fost nevoită să abandoneze competiția americană, din cauza unei probleme la umărul drept. Chinuită și de durerile de spate, Halep a renunțat deja la două turnee, Doha și Dubai, înainte de a ajunge la Miami Open. Acum, ea se va pregăti pentru sezonul pe zgură.

Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami

Jucătoarea din Constanța are tot mai multe probleme medicale după Australian Open. Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Simona Halep a jucat un singur meci la Miami – victoria contra franțuzoaicei Caroline Garcia, scor 3-6, 6-4, 6-0, din turul secund. În turul trei, românca ar fi trebuit să o întâlnească pe letona Anastasija Sevastova, numărul 57 WTA. Dar a declarat forfait din cauza problemelor la umărul drept resimțite în timpul partidei cu Garcia.

Îmi pare foarte rău că trebuie să renunț la probele de simplu și la dublu la Miami Open. Accidentarea mea nu mă lasă să joc așa cum mă așteptam. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri, dar din păcate nu pot. Sper că anul viitor mă voi întoarce sănătoasă și mai bună. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor de la Miami Open și WTA pentru toate eforturile depuse în organizarea acestui mare eveniment și pentru că ne-a făcut să ne simțim în siguranță.”, a scris Simona Halep pe Twitter.

 Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Campioana și-a schimbat staff-ul!
Anunțul-șoc al Simonei Halep după retragerea de la Miami. Campioana l-a cooptat ca manager pe fratele ei, Nicolae, în stafful său

Campioana și-a schimbat staff-ul!

Este vorba, de fapt, de o completare a echipei cu care lucrează Simona Halep. Iar noul membru al acesteia este nimeni altcineva decât fratele campioanei, Nicolae Halep (35 de ani). El a fost cooptat oficial ca manager al dublei câștigătoare de Grand Slam. Virginia Ruzici (66 de ani) va rămâne, în continuare, managerul sportiv al lui Halep. Fosta câștigătoare de la Roland-Garros din 1978 o impresariază pe sportivă de 11 ani.

Nicolae Halep este singurul frate al Simonei. El a fost prima „speranță” a familiei pentru a face performanță pe terenul de tenis. Practic, de la el s-a inspirat Simona să joace tenis. Pe când avea 4-5 ani, Simona mergea cu mama ei, Tania, să-și ia fratele de la antrenamentele săptămânale de tenis. Momentele în care îl urmărea pe fratele său jucând tenis au determinat-o pe Simona să intre și ea pe teren. Ulterior, Nicolae a renunțat la antrenamentele de tenis și i-a făcut loc surorii sale mai mici. Nicolae manageriază acum cariera, dar și afacerile Simonei.

Fratele Simonei este căsătorit și are doi copii, Tania, în vârstă de 2 ani și jumătate și Stere, de doar 9 luni. Ambii poartă prenumele părinților Simonei și ai lui Nicolae, conform tradiției din familiile aromâne. Nicolae se ocupă deja de afcerile și investițiile făcute de Simona. Printre ele: un bloc de 6 etaje cu apartamente în Mamaia, un bloc de două etaje, în Constanța, un hotel în Poiana Brașov și alte proprietăți de lux în București. Simona a adunat, din tenis, peste 37 de milioane de dolari. Ea mai încasează anual, conform prosport.ro, încă 4 milioane de dolari din contractele pe care le are cu diferiți sponsori.