Apare „biserica Ibrahimovic”? „Am aproape 50 de milioane de credincioși” se laudă Zlatan.

Radu Bordei 25.12.2020, 11:09
Apare „biserica Ibrahimovic”? „Am aproape 50 de milioane de credincioși” se laudă Zlatan.

Biserica Ibrahimovic poate deveni realitate. Zlatan are aproape 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale. „Ei cred, nu mă urmăresc. Eu nu îi caut pe ei, ei cred în mine. Ei mă vor, asta e diferența” a explicat suedezul în stilul caracteristic.

Publicația 7Corriere a realizat un interviu eveniment cu veteranul Milanului. La 39 de ani Zlatan Ibrahimovic continuă să impresioneze. De aceea a strâns, așa cum afirmă, „milioane de credincioși”.

Biserica Ibrahimovic e pe cale să se înființeze

Fără atacantul suedez, Milan era o echipă în derivă. Gigantul italian nu mai participase în Liga Campionilor din 2014. Asta în ciuda faptului că are 7 trofee câștigate în cea mai importantă competiție intercluburi. Ultimul titlu venise tot cu Zlatan Ibrahimovic pe teren.

Întoarcerea suedezului în iarna trecută a avut un efect mai important decât ar fi visat și cei mai înfocați fani. Mentalitatea de campion al acestuia a trezit o echipă tânără, fără experiență. „Sunt mereu flămând, mereu trebuie să demonstrez. Ce am realizat, nu mai contează” transmite suedezul.

În acest sezon a marcat deja 10 goluri și Milan e pe primul loc, fără nicio înfrângere. „Doar titlul contează, ăsta e obiectivul” spune Zlatan.

Pandemia îl face să se gândească la retragere

Până și „zeul” Zlatan a fost greu încercat de pandemie, mai ales că suedezul a și fost depistat cu boala. „Cel mai greu era să stau în casă, ajunsesem să botez pereții. Eram un leu în cușcă”

Boala nu l-a doborât pe suedez, dar dorul de familie a fost cel mai greu. Cei doi băieți, Maximilian și Vincent, locuiesc în Suedia și Zlatan nu a apucat să îi vadă. Acest fapt l-a demoralizat cel mai mult pe puternicul atacant. Zlatan recunoaște că s-a gândit chiar și la retragere, chiar dacă este într-o formă foarte bună. 

„Sunt epuizat, aș vrea să stau cu familia mea mai mult” recunoaște Zlatan.

Promisiunea către Pioli

Ibrahimovic mai are însă 25 de „copii”, pe jucătorii de la Milan. Și i-a promis antrenorului Pioli că va avea grijă de ei. „Și ei sunt fii tăi” i-a spus antrenorul, iar Zlatan nu a dezamăgit. Este antrenorul din teren, liderul care unește echipa în jurul lui. Titlul și șansa de a juca în Liga Campionilor l-ar provoca să continue.

Tinerii Milanului îl ascultă, dar știu și de frica suedezului. Zlatan îi ceartă când greșesc, nu îi iartă nici la antrenament. Suedezul a fost întrebat și cum reacționează când comite și el o eroare. Răspunsul a venit imediat: „Eu niciodată nu greșesc”

Urmăriți Playsport.ro și pe