Apariție rară a lui Ion Ion Țiriac, iubitul Soranei Cîrstea! Poza l-a impresionat și pe Marius Copil: „Arăți bine, prietene!”

Moldoveanu Camelia 09.07.2021, 17:11

Iubitul Soranei Cîrstea, Ion Ion Țiriac, a fost fotografiat într-o ipostază cel puțin inedită. Apariția rară a fiului unuia dintre cei mai bogați oameni din România a stârnit aprecierea multor fani, dar și prieteni.

Ion Țiriac, apariție rară. Cu ce poză și-a uimit fanii iubitul Soranei Cîrstea

Se pare că pasiunea pentru motoare se moștenește din tată în fiu. Dacă Ion Țiriac înclină mai mult spre mașini, fiul său, Ion Ion Țiriac pare să se fi îndrăgostit de o motocicletă. Apariție rară a iubitului Soranei Cîrstea, la puțin timp după ce sportiva a anunțat că o să stea acasă pentru a se recupera din cauza unei rupturi musculare.

Este discret și nu postează foarte des pe rețelele de socializare, însă de această dată a surprins pe toată lumea. Ion Ion Țiriac a postat o fotografie pe Instagram în care se află pe o motocicletă Harley-Davidson. Se pare că stilul în prinde pe iubitul Soranei Cîrstea, dacă e să ne uităm la cele aproape 1000 de aprecieri în doar câteva ore.

Mergând spre weekend pe două roți desprinse din iad 😈”, a scris iubitul Soranei Cîrstea la descrierea pozei de pe Instagram.

Și Marius Copil a  fost impresionat de noua apariție a lui Ion Ion Țiriac și nu s-a putut abține să nu-i lase un comentariu.

Arăți bine prietene😈😎”, i-a comentat Marius Copil lui Ion Ion Țiriac.

Cu toate că-l prinde ipostaza de motociclist, în realitate „bijuteria pe două roți” este a unui prieten. Mai exact a lui Marian Nebunoiu (Mane). Acesta este cunoscut în lumea bună a Capitalei, fiind un hairstylisti foarte apreciat.

Câți bani a câștigat Sorana, de fapt, la Wimbledon

Premiul obținut de Sorana pentru accederea în turul trei al turneului de la Wimbledon este de 135.000 de euro. În realitate românca va încasa mult mai puțin din cauza impozitării drastice din Marea Britanie.

În Marea Britanie sistemul de impozitare este progresiv. Astfel pentru sumele cuprinse între 43.686 și 174.747 de euro, rata de impozitare este de 40%. La un calcul simplu Soranei i se va reține de către fiscul britanic suma de 54.000 de euro. Suma pe care o va încasa practic Sorana după participarea de anul acesta la Wimbledon este de 81.000 de euro.

Ca jucătoare străină în cadrul unei competiții sportive desfășurate pe teritoriul Regatului Unit, Sorana Cîrstea datorează, potrivit legislației fiscale britanice, același impozit pe venit precum rezidenții. Foreign Entertainers Unit (FEU) este divizia specializată a fiscului britanic care se ocupă de taxarea veniturilor obținute în insulă de artiștii și sportivii străini.

Urmăriți Playsport.ro și pe