Apariție surpriză la Australian Open. Suport neașteptat pentru Sorana Cîrstea în optimi

Moldoveanu Camelia / 24.01.2022, 10:33

Sorana Cîrstea (38 WTA) speră să obțină încă o minune, de data aceasta în fața numărului 9 WTA, Iga Swiatek, la Australian Open. Odată cu această calificare în optimi, românca și-a egalat cel mai bun rezultat din carieră la acest turneu. Ea a mai fost aici în 2017, atunci când a fost eliminată de Garbine Muguruza (2-6, 2-3).

La un pas să atingă cea mai bună clasare la Australian Open din carieră, Sorana Cîrstea primește un sprijin neașteptat la acest turneu. Nimeni  nu s-ar fi așteptată să-l vadă chiar în tribule, la câțiva metri de sportiva din Târgoviște.

Sorana Cîrstea, susținută de miliardarul român la Australian Open

Sorana Cîrstea se duelează cu Iga Swiatek pentru a obține cea mai bună clasare la Australian Open din carieră. Româncare are un parcurs incredibil până acum și speră la încă o minune.

Imediat după începutul meciului, în spatele Soranei Cîrstea s-au remarcat câțiva susținători care o încurajau frenetic. Mai mult, aceștia ridică în mod constant plăcuțe cu numele jucătoarei de tenis din Târgoviște. Însă, la o privire mai atentă, puțin mai sus în lojă se remarcă un domn cu ochelari de soare. Este vorba despre Ion Țiriac, „socrul” Soranei.

S-a vorbit multă vreme despre relația dintre Sorana Cîrstea cu Ion Ion Țiriac, iar în urmă cu puțin timp cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună, în Australia. După acest eveniment, se pare că și Ion Țiriac a simțit nevoia să-i fie aproape. În stilul caracteristic, acesta a stat liniștit și a urmărit cu mare atenție meciul.

Lângă Ion Țiriac, în lojă, se mai află și o tânără. Cel mai probabil este chiar fiica miliardarului român, Ioana, acesta obișnuit să-și însoțească tatăl la turnee de tenis. Este de menționat faptul că Ion Țiriac nu a prea fost văzut la meciurile Soranei Cîrstea, speculându-se chiar faptul că nu au o relație foarte bună. În schimb, s-a remarcat alături de Simona Halep.

Ion Ion Țiriac, aproape pentru a o consola pe Sori

Se vorbește de câțiva ani despre relația dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, însă nu s-au afișat niciodată până acum, în fața camerelor de filmare, împreună. Jucătoarea de tenis din România (38 WTA) a pierdut în fața numărului 51 WTA, Anhelina Kalinina, cu scorul de 3-6, 2-6, la Adelaide.

După ce a fost înfrântă, Sorana Cîrstea a fost filmată în timp ce ieșea de pe teren și se îndrepta către staff-ul cu care se pregătește. Pe margine nu a putut fi trecut cu vederea un bărbat înalt, îmbrăcat într-un tricou alb, cu care sportiva a bătut palma și după a fost îmbrățișată. La o privire mai atentă ne putem da seama că este vorba chiar despre Ion Ion Țiriac. Se observă clar din imagini faptul că fiul lui Ion Țiriac încerca să-și consoleze iubita.