Apel disperat făcut de Ruzici pentru a o salva pe Simona Halep. Prințul Dimitrie Sturdza a intervenit de urgență

Giosanu Catinca / 26.04.2022, 10:16
Apel disperat făcut de Ruzici pentru a o salva pe Simona Halep. Prințul Dimitrie Sturdza a intervenit de urgență

Un fost campion la tenis al Elveției care deţine titlul de Alteţă Regală a explicat cum i-a venit în ajutor Simonei Halep, atunci când aceasta se afla la ananghie. Prințul Dimitrie Sturdza, căci despre el este vorba, a intervenit de urgență și a salvat-o pe marea noastră campioană.

Detalii neștiute din viața Simonei Halep

Simona Halep pare că duce o viață lipsită de griji. Sportiva de la malul mării se numără astăzi printre cele mai bune jucătoare ale lumii. Ea a ajuns să fie cunoscută la nivel mondial grație seriozității și profesionalismului cu care își face meseria.

Fostul lider mondial a câștigat, în 2019, cel de-al doilea titlu de Grand Slam. Pe primul l-a câștigat, în 2019, la Roland Garros.

Anul acesta, Halep a întâmpinat anumite probleme de sănătate. Ea s-a accidentat în America și a fost nevoită să se retragă de la mai multe competiții, printre care turneul de la Stuttgart. Acum, ”Simo” este așteptată să debuteze la turneul din capitala Spaniei sub comanda lui Patrick Mouratoglou, noul său antrenor.

Dimitrie Sturdza, despre Simona Halep: ”I-am dat suma asta”

Turneul de la Madrid, competiție pe care Simona Halep a câștigat-o de două ori până acum, se va disputa în perioada 26 aprilie – 8 mai. Însă până la debutul său, vă povestim cum a ajuns jucătoarea noastră să fie ajutată de Prințul Dimitrie Sturdza.

Fostul lider mondial a primit o sumă impresionantă de bani din partea prințului Dimitrie Sturdza. Cunoscutul om de afaceri a explicat că a contribuit și el la ascensiunea celei mai bune jucătoare de tenis din istoria României.

Noi l-am ajutat şi pe Hănescu. A fost ajutat și de frate-meu, și de mine. Cu Simona a fost ceva foarte special. Într-o zi a venit Virginia Ruzici şi a spus că avem o fată absolut extraordinară.

Cu 30 de ani înainte, a venit Țiriac. Mi-a spus că aveam un băiat extraordinar, care era Năstase. Și pe care l-am ajutat nu cu bani, dar ca să poată să aibă nişte invitaţii în America.

Mi-a spus: avem o fată care poată să devină foarte, foarte tare, dar nu are bani şi nu poate să se ducă în străinătate. Tu poți s-o ajuți. Da, sigur. Cât vrea? Mi-a spus cât voia. I-am dat suma asta.

Şi uite că Simona a putut să se ducă să joace în străinătate. Nu a câştigat, nu i-au rămas bani pentru buzunar din banii pe care i-am dat. Cred că i-am dat vreo 20-30.000 de euro pe an şi aceeaşi treabă frate-meu. Doar că nu sunt sume foarte mari.”, a declarat Dimitrie Sturdza, conform Orange Sport.