Arde Parisul după ce Kylian Mbappe a anunțat că pleacă! Ce se întâmplă la vicecampioana Franței

Radu Bordei 15.09.2021, 13:43
Arde Parisul după ce Kylian Mbappe a anunțat că pleacă! Ce se întâmplă la vicecampioana Franței

PSG nu renunță la Kylian Mbappe. Chiar dacă toate semnele arată că atacantul francez va negocia, din iarnă, cu Real Madrid. Campionul mondial nu a ascuns niciodată că visul lui este să joace la Madrid. Mbappe ar fi plecat chiar din această vară, nici perspectiva de a juca alături de Messi nu îl convingea să rămână.

PSG a refuzat orice discuție cu Real Madrid, chiar dacă galacticii veniseră cu o ofertă de 200 de milioane de euro. Pentru PSG, păstrarea lui Mbappe era o problemă de imagine. Francezii nu au nevoie de bani, dar riscă să îl piardă gratis, pe atacantul de 22 de ani.

Kylian Mbappe a refuzat toate ofertele venite de la șefii lui PSG. „Nimeni nu vede viitorul fără el”

Degeaba a încercat conducerea PSG-ului să îl convingă pe Mbappe să semneze prelungirea contractului. Atacantul a refuzat toate ofertele, deși ar fi devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume. Atacantul nu ia în considerare altă echipă decât Real Madrid. Așa că, din ianuarie, ar putea negocia direct cu clubul madrilen și vara viitoare va fi prezent în capitala Spaniei. Cu toate acestea, cei de la PSG nu concep acest lucru. A exprimat-o chiar directorul general al clubului, Leonardo.

Nu-l văd pe Kylian plecând la finalul acestui sezon. Nimeni nu se gândește la viitorul lui PSG fără Kylian. Relația lui Kylian cu PSG este profundă și de aceea nu ne gândim la altceva. Kylian reprezintă multe lucruri. Nu doar pentru că este francez sau unul dintre cei mai buni jucători din lume, a comentat fostul mare fotbalist brazilian, pentru Canal Plus

Aceste afirmații au venit după ce presa a semnalat că Mbappe i-ar fi anunțat deja pe colegi de viitorul său. Atacantul le-ar fi transmis că va juca la Real Madrid.

„Nu au procedat corect. Nu ne-a plăcut cum ne-au tratat”. De ce a refuzat PSG ofertele Realului

Chiar dacă a admis, la începutul perioadei de transferuri, că nu se vor opune unei oferte, dacă se apropie de pretențiile lor, parizienii au refuzat toate ofertele venite de la Madrid. Conducerea francezilor nu crede că madrilenii au vrut cu adevărat să îl cumpere acum.

Nu ne-a plăcut comportamentul celor de la Real Madrid. Ne-au pus într-o situație grea, nu poți să ofertezi unul din cei mai buni jucători din lume în ultimele zile din mercato. Nu este semn de seriozitate. Ofertele au fost aproape de ce am plătit noi, dar nu cât doream noi. S-a mai vorbit de o ultimă ofertă, dar aceea nu a mai venit, a explicat Leonardo

Urmăriți Playsport.ro și pe