Presa din străinătate, șocată de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Bărbatul româncei a confirmat”

Dragos Stefanescu 10.09.2022, 09:47
Presa din străinătate, șocată de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: „Bărbatul româncei a confirmat”

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a șocat pe toată lumea. Presa din străinătate a comentat plină de consternare despărțirea campioanei noastre de omul de afaceri.

Presa din străinătate, consternată de divorțul Simonei Halep

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a uimit pe toată lumea. Presa din străinătate a comentat plină de consternare acest episod neplăcut din viața marii noastre campioane. Jurnaliștii de la tennisworldusa.org au fost uluiți de acest divorț, mai ales că cei doi urmau să se cunune religios peste doar două luni. Jurnaliștii au subliniat că despărțirea survine după doar un an de la cununia civilă. Se pare că programul competițional încărcat al Simonei ar fi motivul principal al divorțului. Eliminarea prematură a marii noastre campioane de la US Open ar fi tensionat și mai mult relația acesteia cu Toni Iuruc.

Jurnaliștii au explicat că totul a fost confirmat chiar de Toni Iuruc printr-o scurtă declarație oferită presei din România.

Am decis împreună cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea apariție publică. Avocații se vor ocupa de restul în cel mai civilizat mod posibil”, a spus Toni Iuruc.

Părinții Simonei Halep s-au împotrivit de la început mariajului cu Toni Iuruc

Pentru Simona Halep, divorțul de Toni Iuruc este o adevărată lovitură, având în vedere că a pornit în această relație cu sufletul dechis.

Familia marii noastre campioane nu a fost însă de acord cu relația aceasta încă de la început. Părinții Simonei nu au fost deloc încântați de trecutul amoros destul de zbuciumat al lui Toni Iuruc, acesta având deja două divorțuri la activ. Acest aspect contravine total tradițiilor comunității aromâne. În plus, omul de afaceri este cu 12 ani mai mare decât Simona. Toate acestea i-au făcut pe părinții Simonei să fie extrem de sceptici în privința acestei relații.

Simona Halep și-a păstrat optimismul chiar și după divorț. Ce mesaj a transmis marea noastră campioană

După ce divorțul de Toni Iuruc a fost anunțat oficial, Simona Halep nu a luat inițial nicio poziție publică. Cei doi s-au prezentat joi la notar pentru a semna actele de divorț. Ei au dorit ca procedurile să se încheie cât mai curând cu putință. Astfel, Simona și Toni au ales să nu ajungă în instanță, acolo unde procesul ar fi putut dura luni în șir.

Simona Halep nu a dialogat cu jurnaliștii, dar ulterior a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu uita să zâmbești” a scris marea campioană, după care a postat o fotografie care o arată veselă, în ciuda momentului delicat prin care trece.

Ulterior, Simona Halep a revenit cu un mesaj în care a anunțat motivele din spatele divorțului de Toni Iuruc. Marea noastră campioană a ținut să precizeze că-și dorește foarte mult ca presa să păstreze discreția în privința acestui episod neplăcut.

Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a fost mesajul Simonei Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe