Aroganță de 1 milion de euro făcută de Anamaria Prodan după ce a recunoscut că se desparte de Laurențiu Reghecampf

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 20:29
Aroganță de 1 milion de euro făcută de Anamaria Prodan după ce a recunoscut că se desparte de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan compensează problemele din viața personală cu bani. După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează, impresara vrea să-și facă de cap și să „arunce pe fereastră” un milion de euro. Aroganța i-ar putea aduce pe viitor un profit neașteptat.

Anamaria Prodan intră în afaceri noi

Sexy impresara este extrem de pasionată de fotbal, însă nu acesta este domeniul din care își câștigă cei mai mulți bani. Pentru că a moștenit simțul afacerilor de la mama ei, Ionela Prodan, Anamaria vrea să investească un milion de euro în crypto. Aroganța vine imediat după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a anunțat că a depus actele de divorț.

Am decis să investesc pentru că eu am făcut afaceri toată viața mea și, cum trăiesc în America de o viață, știu exact ce e bine și ce nu e bine.

Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…”, spune Anamaria Prodan, potrivit fanatik.

În emisiunea „La Măruță” Anamaria Prodan a menționat faptul că urmează să plece în Dubai pentru a investi în moneda virtuală în care ea crede cel mai mult. Tot ea a mai dezvăluit și cine este bărbatul care o așteaptă cu brațele deschise.

Îl lasă pe Reghe fără niciun ban

Multă lume s-a întrebat ce o să se întâmple cu averea familiei Prodan – Reghecampf după divorț. Impresara a ținut să lămurească acest aspect și să sublinieze faptul că soțul ei nu are nimic de luat deoarece atunci când lucra dincolo de granițe nu aducea niciun ban acasă. Ea a făcut aluzie la amantele pe care antrenorul CSU Craiova le întreținea.

Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine. Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară și copii. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial.”, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan o să renunțe la numele Reghecampf, la cererea soțului

Reghe știe exact ce vrea de la soția sa și nu este vorba de bani, ci de renunțarea la numele lui de familie. Anamaria s-a arătat neafectată de această regulă strictă.

Laurențiu Reghecampf nu are ce să mai caute lângă mine. Poate fi doar tatăl fiului meu. toți prietenii i-au spus că greșește. A venit la mine, l-am iertat, l-am iertat. Eu nu accept umilința.

Soțul meu mi-a cerut să renunț la numele de Reghecampf. Mi-a zis că el are niște reguli clare Nu mă interesează! (de numele Reghecampf) M-a strigat cineva așa?”, a spus Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.