Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf: „Am decis să-i dau una mai scumpă”

Moldoveanu Camelia / 20.10.2021, 18:23
Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf: „Am decis să-i dau una mai scumpă”

Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a fost umilită de Anamaria Prodan. Impresara a povestit un episod neștiut din trecutul mamei lui Luca Reghecampf. Noi detalii înainte de divorțul anului în showbiz-ul românesc.

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf era separat de doi ani de familia lui”

După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț, Anamaria Prodan a ieșit la atac și a dezvăluit noi detalii din căsnicia lor. Antrenorul CSU Craiova s-a căsătorit pentru prima dată cu Maria Pfeiffer, mama lui Luca Reghecampf. El a divorțat de aceasta pentru a se căsători cu Anamaria Prodan.

Ce scandal a fost și atunci? Mă vezi pe mine făcând așa ceva? Niciodată. Și nu am să vorbesc, cu toate că am în telefon, pe care dacă cineva îl fură, e mină de diamant.

Când l-am cunoscut pe Laurențiu Reghecampf, eu l-am pus la masă cu fosta soție și eu, lângă ei. Noi am vorbit amândouă, eu nu am crezut foarte multe lucruri pe care Mariana, la vremea respectivă mi le-a spus, nu contează ce cred acum.

Nu s-a întâmplat nimic, eu nu eram gravidă, eu nu am apărut în ziare, eu nu am ieșit să dau declarații că îl iubesc. Noi ne-am întâlnit toți trei la vremea respectivă, ca să clarificăm și asta. Anamaria Prodan era o femeie liberă, la vremea respectivă, divorțată, iar Laurențiu Reghecampf era separat de doi ani de familia lui. Când a venit de la antrenament și s-a așezat la masă cu mine și cu soția lui, au ajuns la concluzia că sunt separați de doi ani, dormeau în camere diferite, nu mai aveau nicio legătură unul cu celălalt.

Eu, Anamaria Prodan, sufletul ăsta evoluat, am vrut să știu, să plec cu Laurențiu în viață exact din punctul ăsta: ‘Mai puteți să vă salvați căsnicia sau nu?’ Eu nu am făcut mizerii să pândesc bărbații, să îi urmăresc, să știu că tinicheaua se trage după mașină și face ca la nunta americană.”

„Eu am hotărât să-i ia mașină”

Printre altele, impresara a vorbit și despre un episod în care a intervenit pentru ca antrenorul CSU Craiova să-i cumpere o mașină scumpă fostei soții, Mariana Pfeiffer.

Vorbim de karma, dar trebuie să știm și multe lucruri despre ea. Eu cu Mariana nu am avut niciodată nimic, nu i-am făcut rău, ei erau doi oameni despărțiți. Eu l-am crescut pe Luca, băiatul ei, ca pe copilul meu și am avut grijă de el mai mult decât am avut de ai mei, ca să nu se simtă vreo diferență.

Când și-a dorit mașină, eu am fost omul care la vremea respectivă am hotărât, să nu îi ia Marianei o mașină de 100 de euro, ci una de 60.000 la vremea respectivă. Eu așa sunt. Toată viața mea, când am plecat dintr-o relație și se poate verifica, am plecat și am lăsat totul.”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță”.