Aroganța maximă a lui Kylian Mbappe la adresa lui Florentino Perez. A rezolvat totul printr-un SMS

Octavian Vasilescu 21.05.2022, 20:13
Aroganța maximă a lui Kylian Mbappe la adresa lui Florentino Perez. A rezolvat totul printr-un SMS

Kylian Mbappe (23 de ani) a decis să rămână în continuare la PSG, deși Real Madrid l-a dorit cu insistență.

Atacantul Mbappe l-a informat personal pe președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, că va continua la PSG. El Chiringuito anunță că Mbappe i-ar fi trimis un SMS lui Florentino Perez, în care i-a scris că nu va accepta oferta primită de la Real Madrid.

Mbappe i-a transmis lui Florentino Perez că rămâne la PSG

Mbappe a avut de ales între PSG și Real Madrid în această perioadă, fiind la final de contract cu gruparea din Paris. Șeicii l-au convins pe marele star al Franței să rămână în Ligue 1 cu ultima ofertă pe care i-au oferit-o.

PSG ar urma să anunțe oficial, duminică, faptul că Mbappe va semna un nou contract. Presa din străinătate anunță că șeicii care controlează PSG vor să-i ofere atacantului un bonus de 100 de milioane de euro!

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro. Este cea mai mare cotă din fotbalul mondial la ora actuală.

Campion mondial cu Franța, Mbappe joacă din 2018 la Paris. Starul francez a strâns 216 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 168 de goluri și a livrat 87 de pase decisive.

Pentru naționala Franței, Mbappe a înscris 26 de goluri în 54 de selecții.

Ce urmează pentru Real Madrid

Jurnaliștii publicației El Nacional anunță că președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, s-a gândit deja la câteva variante de rezervă. Pe lista clubului s-ar afla trei nume grele:

  • Robert Lewandowski (33 de ani / Bayern Munchen)
  • Mohamed Salah (29 de ani / Liverpool)
  • Christopher Nkunku (24 de ani / RB Leipzig)

Toți trei sunt sub contract, astfel că Real Madrid ar trebui să plătească bani frumoși în schimbul lor. RB Leipzig a anunțat recent că Nkunku nu va pleca decât pentru cel puțin 100 de milioane de euro. Nkunku a făcut un sezon formidabil în Germania, reușind să înscrie 34 de goluri în 51 de meciuri oficiale.

Mohamed Salah și Robert Lewandowski se gândesc să se despartă de cluburile lor, dar este clar că Liverpool și Bayern Munchen nu vor renunța foarte ușor la luptă.