Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat. PSG va face anunțul oficial

Octavian Vasilescu / 21.05.2022, 17:29
Telenovela transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-a încheiat. PSG va face anunțul oficial

Atacantul Kylian Mbappe (23 de ani) a decis să rămână la PSG! Anunțul a fost făcut la unison de presa din străinătate.

Mbappe a fost convins de șeicii lui PSG să nu semneze cu Real Madrid, astfel că își va prelungi contractul cu gruparea din Ligue 1. Mbappe ar fi rămas liber de contract la 30 iunie, dar PSG l-a convins cu ultima ofertă pe care i-a înaintat-o.

Mbappe rămâne la PSG!

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță că Mbappe l-a sunat personal pe președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Atacantul i-ar fi transmis că va rămâne la PSG, deși Real Madrid îi pusese pe masă un contract valabil pe următorii cinci ani.

Florentino Perez l-ar fi anunțat deja pe antrenorul Carlo Ancelotti că Mbappe nu va mai ajunge sub comanda sa.

PSG ar urma să anunțe oficial, duminică, faptul că Mbappe va semna un nou contract. Presa din străinătate anunță că șeicii care controlează PSG vor să-i ofere atacantului un bonus de 100 de milioane de euro!

PSG va juca sâmbătă ultimul meci din acest sezon, contra lui Metz, pe teren propriu. Mbappe și colegii săi au câștigat titlul în Ligue 1, dar atacantul nu vrea să vorbească până când sezonul nu este încheiat.

Conform Transfermarkt, cota de piață a lui Mbappe se ridică la 160 de milioane de euro. Este cea mai mare cotă din fotbalul mondial la ora actuală.

Campion mondial cu Franța, Mbappe joacă din 2018 la Paris. Starul francez a strâns 216 meciuri oficiale pentru PSG, unde a înscris 168 de goluri și a livrat 87 de pase decisive.

Pentru naționala Franței, Mbappe a înscris 26 de goluri în 54 de selecții.

Real Madrid are 3 variante de rezervă

Campioana Spaniei va încerca să pună mâna pe alt atacant de clasă, după ce Mbappe a ales să rămână la PSG.

Jurnaliștii publicației El Nacional anunță că președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, s-a gândit deja la câteva variante de rezervă. Pe lista clubului s-ar afla trei nume grele:

  • Robert Lewandowski (33 de ani / Bayern Munchen)
  • Mohamed Salah (29 de ani / Liverpool)
  • Christopher Nkunku (24 de ani / RB Leipzig)

Toți trei sunt sub contract, astfel că Real Madrid ar trebui să plătească bani frumoși în schimbul lor. RB Leipzig a anunțat recent că Nkunku nu va pleca decât pentru cel puțin 100 de milioane de euro. Nkunku a făcut un sezon formidabil în Germania, reușind să înscrie 34 de goluri în 51 de meciuri oficiale.

Mohamed Salah și Robert Lewandowski se gândesc să se despartă de cluburile lor, dar este clar că Liverpool și Bayern Munchen nu vor renunța foarte ușor la luptă.