Așa ar putea arăta FCSB la meciul de diseară cu Karagandy. Echipele probabile și cele mai bune cote la pariuri

Giosanu Catinca / 22.07.2021, 11:31
Așa ar putea arăta FCSB la meciul de diseară cu Karagandy. Echipele probabile și cele mai bune cote la pariuri

Vicecampioana României debutează astăzi în Conference League, în meciul din turul II cu Șahtior Karagandy din Kazahstan. Adversara echipei finanțate de către Gigi Becali ocupă, în prezent, locul 11 din 14 în clasament. Fosta campioană a Kazakstanului, ultima oară în 2012, și-a obținut locul în Conference League după ce a încheiat sezonul precedent pe locul patru. Cum ar putea arăta FCSB, la meciul de diseară, cu Karagandy aflați din următoarele paragrafe. Care sunt echipele probabile și cele mai bune cote la pariuri?

Așa ar putea arăta FCSB, la meciul de diseară, cu Karagandy

FCSB a început greu noul sezon. Formația bucureșteană nu a reușit decât un egal la Botoșani. Chiar și așa, este marea favorită a dublei cu Karagandy. Dinu Todoran a prefațat, zilele trecute, partida ce va începe în seara aceasta, la ora 21:30:

Avem un meci extrem de important într-o nouă competiție. Obiectivul e să mergem în grupe. O presiune mare, dar pozitivă. Ne dorim să câștigăm, să îmbunătățim coeficientul. E o echipă organizată, în timpul campionatului. Că valoare suntem peste ei. Trebuie să fim 100% pe teren. O să avem și aportul suporterilor. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru susținerea de la Botoșani. Sper să vină cât mai mulți să ne încurajeze.

Printre altele, Todoran i-a avertizat pe elevii săi că, dacă nu vor fi pe deplin concentrați adversarul din seara aceasta, le-ar putea pune probleme, în ciuda diferenței de valoare.

Diferența este mare. Ați văzut și la CFR, în primul tur. S-au chinuit, deși au avut o sumedie de ocazii. Din punct de vedere valoric suntem peste ei. Trebuie să fim atenți în defensivă și să fim atenți în atac, să nu mai ratăm. Obiectivul e să intrăm în grupe, e primordial. Obiectivul domnului Becali îl știm foarte bine, trebuie să facem ce trebuie să-l îndeplinim.”, a mai spus Dinu Todoran.

Echipele probabile și cele mai bune cote la pariuri

FCSB – Șahtior Karagandy va fi primul test pe care roș-albaștri vor trebui să îl treacă în drumul spre grupele Conference League. Adversara FCSB-ului este cotată de publicația de specialitate Transfermarkt la 6,43 milioane de euro. Echipa e antrenată de Magomed Adiev, iar cel mai valoros jucător din lot e extrema Arsen Khubulov, cotat la 450.000 de euro.

Spre deosebire de Șahtior Karagandy, FCSB valorează 30,8 milioane de euro. Adică de cinci ori mai mult decât adversara din Kazahstan.