Dinu Todoran, explicație genială pentru schimbările de la pauză: “Știți cum merg lucrurile la noi”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 15.07.2021, 23:34
Dinu Todoran, explicație genială pentru schimbările de la pauză: “Știți cum merg lucrurile la noi”

Dinu Todoran, explicație genială pentru schimbările de la pauză. FCSB a reușit doar un egal în deplasare cu FC Botoșani, scor 0-0. Echipa antrenată de Dinu Todoran a ratat foarte multe ocazii în acest meci, inclusiv un penalty. Florin Tănase nu a reușit să îl învingă pe Eduard Pap de la 11 metri. Portarul moldovenilor a ghicit colțul și a respins excelent în corner.

De asemenea, în finalul primei reprize, Răzvan Oaidă a trimis în bară din interiorul careului. Mijlocașul central a fost schimbat la pauză cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek, cel care și-a făcut astfel debutul la FCSB într-un meci oficial.

Dinu Todoran, explicație genială pentru schimbările de la pauză: “Știți cum merg lucrurile la noi”

De asemenea, la pauză un alt detaliu a atras atenția oamenilor care au urmărit partida. Ambii fundași centrali titulari, Vucur și Haruț au fost înlocuiți după primele 45 de minute. În locul lor au intrat Iulian Cristea și Ovidiu Popescu, iar Alexandru Crețu, care începuse meciul la închidere, a trecut în centrul apărării. Locul său la mijloc a fost luat de Ovidiu Popescu.

După meci, Dinu Todoran a fost întrebat despre modificările de la pauză. Răspunsul său a surprins pe toată lumea, chiar dacă a dezvăluit ce se știa deja de foarte mult timp.

Da, e un semieșec, dar am dominat jocul, n-am fost lucizi la finalizare, dar ușor-ușor o să reglăm și lucrul ăsta. Am dominat jocul, dar la finalizare am suferit. Pe viitor, vom fi mai atenți. (despre penalty-ul ratat de Florin Tănase) E fotbal, a ratat și Mbappe, e normal. Tase e un jucător valoros, sperăm ca data viitoare să înscrie.

(referitor la schimbările făcute la pauză) Știți foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebați de fiecare dată această întrebare.

Da, e primul meci acasă cu Karagandy, dar sperăm la ora jocului să fim 100% din toate punctele de vedere. Sunt jucători tineri, care își doresc, dar trebuie să lucrăm la finalizare. Toate meciurile sunt grele. Am întâlnit azi o echipă de play-off, bună, dar n-am fost lucizi”, a spus antrenorul FCSB-ului la finalul partidei.

Reproșuri pentru fotbaliștii tineri ai FCSB-ului după meci

Fundașul dreapta Valentin Crețu a vorbit de asemenea după meci. El a evidențiat faptul că jucătorii ofensivi ai FCSB-ului au ratat foarte multe ocazii și a atras atenția că ar fi bine ca acest lucru să nu se mai întâmple.

Ne-am obișnuit să câștigăm aici, era important să începem cu dreptul campionatul, din păcate nu am putut astăzi. A fost un meci greu, dar eu cred că am controlat jocul per total, n-a vrut să intre nici din 11 metri, nici din apropierea careului.

Va fi greu pentru că nu am câștigat campionatul de câțiva ani, e o presiune enormă. Avem foarte mulți jucători tineri și talentați, dar trebuia să avem mai multe șuturi și ocazii. Eu mă bucur că sunt fundaș și nu am luat gol, dar trebuia să marcăm”, a declarat și Valentin Crețu.

Celălalt Crețu de la FCSB, Alexandru, aflat la debutul său într-un meci oficial pentru FCSB, a subliniat că adversarii au fost foarte motivați la această partidă. Totodată, el a spus că nu a avut emoții la debut și s-a declarat mulțumit de faptul că își poate ajuta echipa evoluând pe două posturi în teren.

Întotdeauna echipele mici fac meciuri mari împotriva noastră, dar trebuie să ne concentrăm acum pe Conference League. Ca debut n-am avut nicio emoție, îmi pare rău că n-am luat cele 3 puncte.

Am început pe postul meu, am terminat fundaș central, mă bucur că pot să îmi ajut echipa.
Avem echipa tânără, cu jucători buni, cu calitate. Azi nu a intrat mingea în poartă, bine că n-am primit gol, asta e importăm, sper ca de la meciurile următoare să reglăm jocul.

Am fost fresh, am dominat meciul de la cap la coadă, dar mingea nu a vrut să intre în poartă”, au fost cuvintele lui Alexandru Crețu la interviul de după meci.