Asemănările incredibile între Roman Abramovici și Cristi Borcea. Ce au în comun patronul lui Chelsea și fostul dinamovist

Mihai Rosoiu 10.05.2021, 20:23

Dacă vă întrebați care ar fi omologul miliardarului rus Roman Abramovici în România, v-ați dat seama deja că există deja. Deși pare greu de presupus, unul dintre cei mai controversați români se aseamănă cu patronul lui Chelsea. Dincolo de pasiune amândurora pentru fotbal, cei doi au mai multe puncte comune.

Multe dintre acestea sunt legate de viața personală. Se pare că Abramovici și Borcea sunt mari admiratori ai sexului frumos, dovadă și viețile amoroase ale celor doi.

Asemănările incredibile între Roman Abramovici și Cristi Borcea

Pare greu de crezut, dar românul Cristi Borcea și Roman Abramovici se aseamănă la multe capitole. Dacă vorbim despre fotbal, toată lumea știe că rusul este patronul formației britanice, Chelsea Londra. Oligarhul a preluat gruparea din capitala Angliei în urmă cu mulți ani. De la venirea sa, Chelsea a reușit cele mai mari performanțe din istorie. Dincolo de titlurile interne obținute de albaștri, aceștia și-au împlinit visul în anul 2021. Atunci, britanicii câștigau UEFA Champions League, după o finală de poveste cu Bayern Munchen, tranșată la loviturile de departajare.

În 2021, echipa lui Roman Abramovici s-a calificat pentru a treia oară în finală pe care o va juca împotriva conaționalilor de la Machester City, la finele acestei luni.

Cristi Borcea n-a ajuns niciodată la acest nivel. Totuși, sub conducerea sa, Dinamo București a reușit ultimele titluri naționale. Singurul vis al lui Borcea pe care nu a reușit să și-l satisfacă este cel legat de UEFA Champions League. Deși a promis că o va duce pe Dinamo în cea mai mare competiție inter-cluburi, omul de afaceri român nu s-a ținut de cuvânt.

Iubitori de femei frumoase

Ca și „omolgul” său din București, Roman Abramovici și-a trecut în „palmares” trei căsnicii. Mai întâi, omul de afaceri rus a fost soțul Olgăi Iurevna Lisova. Mariajul celor doi a durat din 1987 până în 1990. Din păcate, relația celor doi s-a încheiat, însă Roman Abramovici nu a renunțat să-și caute perechea. În 1991, patronul lui Chelsea a spus „DA” din nou. Abramovici s-a căsătorit cu Irina Malandina, însă nici de data aceasta n-a fost cu noroc. 16 ani mai târziu, oligarhul rus a mers în fața judecătorilor pentru a rupe oficial relația în care s-a aflat.

Ca un făcut, la distanță de un an, Roman Abramovici s-a căsătorit pentru a treia oară. Aleasa rusului a fost Dasha Zhukova. Căsătoria celor doi s-a întins pe o perioadă de 9 ani, respectiv 2008 -2017.

Asemănările incredibile dintre Cristi Borcea si Roman Abramovici continuă. Românul are la activ tot trei căsnicii. Vreme de 23 de ani (1988-2011), fostul acționar dinamovist a fost soțul Mihaelei Borcea. Cei doi și-au spus adio după ce bărbatul a fost descoperit cu o relație extraconjugală. Modelul timișorean Alina Vidican a fost cea care l-a făcut pe Borcea să renunțe la relația cu Mihaela. Din nefericire pentru ea, relația cu omul de afaceri a durat doar 5 ani. Cei doi au divorțat brusc, după ce bărbatul a recunoscut o relație cu un alt manechin, Valentina Pelinel. Cei doi au așteptat doi ani pentru a merge la ofițerul stării civile. De 5 ani, Valentina și Cristi formează un cuplu.

Moștenitori mulți pentru cei doi „bărbați fatali”

Cristi Borcea este o adevărată legendă în România la acest capitol. Fostul șef al lui Dinamo București are numai puțin de 9 copii. Aceștia vin din cele trei căsătorii amintite mai sus și dintr-o relație extraconjugală. Pentru cei care nu știu cine sunt copiii lui Cristi Borcea și în urma căror relații au venit pe lume, vă prezentăm un grafic simplu:

Cu Mihaela Borcea

Patrick (22 ani)
Melissa (17 ani)
Angelo (17 ani)

Cu Alina Vidican

George Alexandru (8 ani)
Gloria (5 ani)

Cu Simona Dana Voiculescu (avocat) – relație extraconjugală

Andreina Carolyn Christine (12 ani)

Cu Valentina Pelinel

Milan (4 ani)
Indira Maria (1 an şi 10 luni)
Rania Maria (1 an şi 10 luni)

Roman Abramovici nu a fost la fel de „harnic” precum Cristi Borcea, dar are timp să recupereze. Din cele trei căsnicii ale rusului, s-au născut 7 copii. Cinci au venit din mariajul cu Malandina și doi din cel cu Zhukova. Numele celor șapte moștenitori ai lui Roman Abramovici sunt:

Cu Irina Malandina

Anna (30 ianuarie 1992), Arcadi (14 septembrie 1993), Sofia (3 aprilie 1995), Arina (2001) și Ilia (18 februarie 2003)

Cu Dasha Zhukova

Aaron Alexander (5 decembrie 2009) și o fiică Leia Abramovici (8 aprilie 2013).

Urmăriți Playsport.ro și pe