Tânărul soldat din imagine are acum miliarde de dolari în cont și-l cunoaște toată lumea! Cine este misteriosul militar

Mihai Rosoiu 21.12.2020, 19:07
Tânărul soldat din imagine are acum miliarde de dolari în cont și-l cunoaște toată lumea! Cine este misteriosul militar

O fotografie rară a apărut în spațiul public. Un adolescent în timpul efectuării stagiului militar. Tânărul din imagine are acum o avere de aproape 14 miliarde de dolari și este un nume respectat în lumea fotbalului și nu numai. Notorietatea sa este una uriașă. Putem spune, fără să ne îndepărtăm prea mult de adevăr, că toată planeta îl cunoaște.

Cine este tânărul soldat din imagine, care are acum o avere de aproape 14 miliarde de dolari

Oricât de mult ne-am chinui să-l identificăm din prima încercare, nu vom reuși. Dacă vom face un exercițiu de imaginație și vom scăpa de căciula de soldat, iar pe față i-am adăuga o barbă blondă, începem să ne dăm seama cine ar putea fi. Câteva riduri pe ici pe colo, o iubită tânără și frumoasă alături, un iaht, o echipă de fotbal. Potretul e aproape de final. Să nu uităm să-i adăugăm în conturi vreo 13,7 miliarde de dolari.

Roman Abramovici nu lipsește de la meciurile echipei sale, Chelsea Londra
Roman Abramovici nu lipsește de la meciurile echipei sale, Chelsea Londra

Ați ghicit? Suntem siguri că mulți dintre dumneavoastră v-ați dat seama că vorbim despre magnatul rus, Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea Londra. În vârstă de 54 de ani, Roman Abramovici este considerat unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. De când a preluat formația din Londra, Chelsea a devenit una dintre forțele fotbalului european.

Ce avere are Roman Abramovici

S-a născut într-o familie de evrei. De mic copil a rămas orfan de ambi părinți și a fost crescut de un unchi din Uhta, apoi de alt unchi din Moscova. Intră la Institutul de Petrol și Gaze din capitala rusă, pe care îl abandonează pentru a lansa în afaceri. Reușește abia în 2000 să obțină diploma de absolvire a Academiei din Moscova.

Lucrând ca agent de vânzări, grație interesului pentru piața financiară, reușește să se îmbogățească și îl cunoaște pe Boris Berezovski. Un moment important în cariera sa îl constituie preluarea acțiunilor deținute de Berezovski, ajungând să dețină părți importante din SibneftRusal și Aeroflot.

În prezent, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. El deține cel mai mare iaht din lume, un Boeing 767 și clubul de fotbal Chelsea.

Tânărul soldat din imagine are acum miliarde de dolari în cont și-l cunoaște toată lumea, însă fotografia este mai puțin știută.

Abramovici este actual al 3-lea cel mai bogat om din Rusia și al 50-lea din lume conform listei Forbes cu o avere estimată la 13.7 miliarde $.[3]

Până în iulie 2008 a fost guvernator al districtului autonom Ciukotka, o regiune slab populată situată în nord-estul Rusiei, aproape de Alaska

Urmăriți Playsport.ro și pe