Asta ar fi cea mai urâtă lovitură pentru Gigi Becali. Ce echipă ar putea fi primită să joace pe Ghencea

Bordei Radu / 22.05.2022, 22:34
Asta ar fi cea mai urâtă lovitură pentru Gigi Becali. Ce echipă ar putea fi primită să joace pe Ghencea

Gigi Becali a făcut tot posibilul pentru ca FCSB să joace în Ghencea, dar echipa lui a primit interzis. Cu toate acestea, există o formație care ar putea juca și ea, din sezonul viitor, pe stadionul Steaua. Șefii Armatei nu par să aibă o problemă cu asta.

Doar Gigi Becali are interzis pe Ghencea. Chiajna poate fi primită, dacă va promova în Liga 1

Echipa lui Ianis Zicu este la 90 de minute de o promovare la care nu se aștepta nimeni. Ilfovenii au reușit să se impună cu 2 la 1, contra Chindiei. Urmează un retur dificil pentru ilfoveni, dar conducătorii clubului plănuioesc deja următorul sezon. Mai ales dacă Zicu și compania vor reuși să mențină avantajul și să promoveze, în dauna oamenilor lui Săndoi.

Fostul atacant, Andrei Cristea, este un apropiat al ilfovenilor și a dezvăluit planurile acestora, în caz de promovare. Acestea vizează suprafața de joc sintetică.

Toată lumea se plânge de ea, dar nici cei din Chiajna nu consideră că îi ajută foarte tare. De aceea, aceștia iau în considerare să o schimbe, dacă vor promova. Am vorbit cu ei, au spus că ar dori să joace pe Steaua, până se rezolvă, a comentat Andrei Cristea, la Digisport

Vestea îl va supăra și mai tare pe Gigi Becali, care era dispus să plătească și 46.000 de euro ca să joace o partidă în Ghencea.

Ianis Zicu nu sărbătorește, încă, după succesul cu Chindia. „Mai avem un pas”

Nimeni nu se aștepta ca echipa de pe locul 5 din Liga secundă să pună atâtea probleme Chindiei. Mai ales că formația antrenată de Emil Săndoi este o echipă experimentată, obișnuită cu meciurile tari din prima divizie. Dar târgoviștenii nu au reușit să se impună în fața echipei din Chiajna.

O partidă dificilă, am început echilibrat, niciuna din echipe nu a fost periculoasă. Am luat gol în repriza a doua, dar am reușit să revenim. Asta arată forța și determinarea acestui grup, despre cum reacționăm. Până la urmă am câștigat, dar este doar prima partidă, greul de abia acum începe, duminica viitoare ne va fi foarte greu. Va trebui să fim foarte motivați și inteligenți, pentru că trebuie să promovăm. Ei vor ataca la retur, o să fie un meci interesant, dar noi trebuie să ducem cu bine presiunea. Cine va reuși acest lucru, va câștiga la final,

Nici noi nu vrem să jucăm pe acest teren sintetic. De aceea, când promovăm, sper să avem teren cu iarbă. Am mai jucat și noi meciuri pe sintetic și am pierdut, cu Hermannstadt, sau cu Timișoara, când am făcut egal. Doar pentru că știm terenul nu însemană că ai avantaj. Azi am câștigat pentru că am avut curaj, personalitate, astea ne-au adus victoria, nu faptul că am evoluat pe sintetic, a declarat Ianis Zicu.