Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște : 2 – 1. Chiajna realizează surpriza și devine favorită la promovare

Ștefănescu Dragoș / 21.05.2022, 08:58
Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște : 2 – 1. Chiajna realizează surpriza și devine favorită la promovare

Sâmbătă, de la ora 15:30, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște se înfruntă în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1. Partida se anunță foarte disputată, cu un plus pentru Chindia, echipă ce s-a călit în duelurile aprige din Liga 1.


Min 90: Final de partidă. Supriză la Chiajna, echipa lui Ianis Zicu a jucat mult mai bine și a reușit să gestioneze bine prima manșă, în fața unui adversar mai valoros, care a și condus. Iar Chiajna visează la Liga 1

Min 78: După ce a resimțit șocul celor două goluri primite, Chindia a început să controleze meciul. Oamenii lui săndoi nu reușeșsc, însă, să își creeze șanse periculoase la poarta adversă

Min 68: Autogol, Chindia. Pițian nu reușește să repsingă un balon și oferă un avantaj mare gazdelor.

Min 57: Penalty și gol Chiajna! Taub intră în careul oaspeților, Șerban nu este atent și îl busculează, iar arbitrul arată punctul cu var. Adrian Voicu transformă și egalează

Min 50: Gool Chindia! La prima fază periculoasă a reprizei, Șerban trimite o centrare periculoasă, care îl depășește pe portar și cade pe bara porții. Balonul sare apoi la Florea, care nu ezită și amrchează cu un șut sec

Min 45 : Fluier final al primei reprize;

Min 44 : Popescu șutează din 20 de metri de poarta lui Căbuz însă mingea trece puțin peste bara transversală;

Min 32 : Chamed își încearcă tirul din lovitură liberă. Mingea trece mult peste poarta gazdelor;

Min 29 : Popadiuc centrează periculos iar un jucător al Concordiei este aproape de autotogol;

Min 16 : Batin are o incursiune frumoasă în careul lui Căbuz dar este blocat chiar în momentul șutului;

Min 13 : Florea centrează bine de pe partea stângă dar niciun coechipier nu reușește să reia mingea spre poarta ilfovenilor;

Min 1 : A început partida;


Echipele de start:

Concordia Chiajna: Aldescu, Borța, Palmes, Marc, Taub, Codrea, Roșu, Matiș, Voicu, Popescu, Batin

Rezerve: Moldovan, Alexe, Cherecheș, Ion, Barbu, Llullaku, Ghimfus, Plazonja, Sokovic

Antrenor: Ianis Zicu

Chindia Târgoviște: Cabuz, Dulca, Iacob, Căpușă, Pițian, Passaglia, Roumpoulakou, Șerban, Florea, Chamed, Popadiuc

Rezerve: Moldovan, Kocic, Celea, Ioniță, Corbu, Sila, Chunchukov, Cherchez, Șerban

Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Concordia (Chiajna)

Arbitru: Bîrsan Marcel (Bucureşti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)


Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște, prima manșă a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1

Sâmbătă, de la ora 15:30, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște se înfruntă în prima manșă a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1.

Concordia Chiajna a terminat sezonul pe locul 5 al play-off-ului Ligii a 2-a, având 44 de puncte. Ilfovenii au obținut locul în barajul de promovare în Liga 1 profitând de situația neclară a Stelei. ”Militarii” s-au clasat pe locul 4, dar nu a primit dreptul de promovare. Concordia va încerca să nu irosească șansa de a putea promova nesperat în Liga 1.

De partea cealaltă, Chindia Târgoviște a terminat pe locul 13, cu 26 de puncte. Echipa lui Emil Săndoi a avut evoluții slabe în play-out-ul Ligii 1, reușind doar două victorii, două egaluri și cinci înfrângeri. În ciuda faptului că a arătat o formă slabă, Chindia pornește cu prima șansă în fața Concordiei Chiajna. Astfel, elevii lui Săndoi vor încerca să tranșeze soarta barajului încă din primul meci.

Emil Săndoi, discurs realist înaintea primului meci de baraj

Înaintea primului meci, Emil Săndoi a prefațat barajul cu Concordia Chiajna. Tehnicianul Chindiei este conștient de importanța uriașă a acestei duble și nu concepe ca echipa sa să nu se mențină în Liga 1.

Este un baraj cât un campionat întreg, pentru noi. Ne-am fi dorit să nu ajungem aici. Din păcate asta a fost situația, iar acum trebuie să o scoatem la capăt. Întâlnim o echipă care își va vinde scump pielea, o echipă care nu are nimic de pierdut. Sunt câțiva jucători cu experiență în prima ligă la Chiajna.

Mă gândesc la perioada de când sunt eu aici. Am avut perioade cu rezultate foarte bune. Sper să nu se mai întâmple ca această echipă să ajungă la baraj. Trebuie să ne impunem, să fim responsabili. Când nu ești concentrat, fotbalul poate să îți aducă și lucruri neplăcute.

Trebuie să fim pregătiți pentru ambele manșe. Sper să fie maxim 180 de minute la capătul cărora echipa mai bună să câștige, iar acea echipă să fie Chindia Târgoviște”, a declarat Emil Săndoi.