Asta chiar e bomba anului. Anamaria Prodan și Reghe au început să vorbească aproape zilnic: „Luăm decizii împreună, e frumos”

Alex Cazacu 02.06.2023, 12:44

Anamaria și Reghe au fost căsătoriți vreme de peste 15 ani și au un băiat împreună. De-a lungul anilor, ei au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbizul românesc. Anul trecut, ei au decis că este momentul să meargă pe căi separate. Divorțul a fost unul cu „scântei”, însă acum Anamaria Prodan și Reghe au început să comunice.

Anamaria Prodan: „Luăm decizii împreună, e frumos”

În august, fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf a împlinit 14 ani. Acum, adolescentul se pregătește să meargă la studii în străinătate. În cadrul unui interviu, sexy impresara a mărturisit că Bebeto urmează să plece la studii în Statele Unite ale Americii.

Peste ocean, băiatul Anamariei va studia la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal. Așa că, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf se declară foarte mândră de fiul său. „Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria și Reghe vorbesc adesea despre tot ce ține de copii

Anamaria Prodan a fost întrebată de jurnaliști dacă Reghe a avut vreun cuvânt de spus cu privire la plecarea fiului lor la studii în America. Vedeta a precizat că vorbește cu antrenorul despre tot ce ține de copii și că astfel de decizii le iau împreună. Se pare că cei doi sunt în relații mai bune acum.

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a explicat impresara.

Anamaria Prodan și Reghe i-au împreună deciziile cu privire la copii
Anamaria Prodan și Reghe i-au împreună deciziile cu privire la copii

Anamaria Prodan, despre cum ar trebui să fie viitorul ei partener

Vreme de câteva luni bune, Anamaria Prodan a fost într-o relație cu Flavius Nedelea, un cunoscut om de afaceri. Pe la jumătatea lui mai, cei doi au anunțat că se despart și că vor rămâne prieteni foarte buni.

La mai bine de două săptămâni de la anunțul despărțirii, impresara a dezvăluit, într-un interviu, cum trebuie să fie viitorul ei partener. Haideți să aflăm împreună ce caută, de fapt, Anamaria Prodan la un bărbat.

„Eu caut acel bărbat care îmi seamănă. Când îl voi găsi, mă voi opri, ne vom privi și apoi dacă voi înțelege că e la fel ca mine, îl voi lua de bărbat în secunda doi! Toată viața am gândit și am făcut cum am crezut că e mai bine pentru mine. Nu am motive să mă schimb și nici să închid ușa mesagerului dragostei”, a mărturisit Anamaria, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playsport.ro și pe