Asta da nebunie. Klopp s-a accidentat după golul victoriei lui Liverpool cu Tottenham. Imaginile fac înconjurul planetei

Ioan Valentin Oprea 01.05.2023, 09:45
Asta da nebunie. Klopp s-a accidentat după golul victoriei lui Liverpool cu Tottenham. Imaginile fac înconjurul planetei

Liverpool a obţinut trei puncte mari în weekend, după un meci nebun cu Tottenham. „Cormoranii” păreau să fi rezolvat ecuaţia învingătoarei încă din minutul 15, când tabela de marcaj de pe arena „Anfield Road” indica deja un halucinant 3-0 pentru gazde.

Londonezii au revenit spectaculos şi au restabilit egalitatea, graţie unui gol marcat de brazilianul Richarlison, în prelungiri. Liverpool nu a cedat, iar lusitanul Diogo Jota a dat lovitura câteva secunde mai târziu. S-a încheiat 4-3 pentru gazde, iar neamţul Jurgen Klopp a înnebunit pe margine.

Klopp s-a accidentat

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a celebrat mult prea entuziast reuşita lui Jota şi a suferit o mică accidentare. După gol, germanul a sprintat la marginea terenului şi a resimţit apoi o durere la muşcii piciorului. Pe imaginile surprinse de camerele de filmat, Klopp apare şchiopătând şi ţinându-se cu mâna de piciorul drept.

Cred că este cel mai amuzant lucru pe care l-am văzut în fotbal. Karma”, a scris un fan pe reţelele de socializare.

Liverpool tremură pentru calificarea în cupele europene

În ciuda victoriei înregistrate în faţa lui Tottenham, Liverpool mai are doar şanse teoretice de a prinde Champions League. „Cormoranii” ocupă, în prezent, locul al cincilea, şi sunt la şapte puncte distanţă de Manchester United, echipa aflată pe ultimul loc ce duce în Liga Campionilor. „Diavolii roşii” au şi un meci mai puţin disputat.

Liverpool tremură inclusiv pentru calificarea în Conference League. Cu un total de 56 de puncte, elevii lui Klopp au numai două lungimi în faţa lui Tottenham şi Aston Villa. Vine tare din urmă şi Brighton, cu 52 de puncte şi două partide mai puţin jucate.

Urmăriți Playsport.ro și pe