Decizie surprinzătoare în cazul arbitrului care l-ar fi lovit cu cotul în figură pe Robertson de la FC Liverpool. Totul e oficial

Iosif Pintilie 14.04.2023, 00:17
Decizie surprinzătoare în cazul arbitrului care l-ar fi lovit cu cotul în figură pe Robertson de la FC Liverpool. Totul e oficial

Constantine Hatzidakis, arbitrul ce l-au lovit în fără pe Andy Robertson, a fost iertat de comisiile de disciplină. Acesta nu a fost suspendat și nu s eva lua vreo măsură împotriva lui.

„Agresorul” lui Robertson a fost iertat

Comisia de Disciplină susține că a decis să nu îl pedepsească pe Hatzidakis. Federația nu a explicat motivele din spatele deciziei, ci doar a precizat care sunt elementele luate în anali,a.

„Am analizat atent toate probele referitoare la incidentul recent de pe Anfield, care i-a implicat pe fundașul lui Liverpool Andrew Robertson și arbitrul Constantine Hatzidakis. Am decis că nu vom lua nicio măsură.

Procesul nostru complex de analiză a implicat declarații detaliate, precum și material video din multiple unghiuri de filmare, în legătură cu incidentul și cu circumstanțele aferente”, se arată într-un comunicat al Federației Engleze de Fotbal.

Arbitrul secund ce l-au lovit pe Robertson în finalul partidei dintre Liverpool și Arsenal a spus că a discutat direct cu Robertson și că totul s-a reglat între ei.

„Am colaborat cu Federația Engleză pentru această investigație și am discutat direct despre acest subiect cu Andy Robertson. A fost o conversație deschisă și pozitivă.

Cu siguranță, n-a fost intenția mea să am un contact fizic cu Andy, am vrut să-mi trag brațul, departe de el. Mi-am cerut scuze pentru acest moment. Abia aștept să revin și să arbitrez meciuri”, a transmis Constantine Hatzidakis, potrivit Sky Sports.

VIDEO Momentul în care Andy Robertson este lovit de arbitru

Urmăriți Playsport.ro și pe