Ăsta e bolidul condus de Man, pe care îl ia cu el și în Italia! Vezi colecția de mașini a ”parmegianului”

Giosanu Catinca / 29.01.2021, 10:18

Dennis Man (22 de ani) este cel mai apreciat fotbalist din România. El a fost vândul de FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, acesta fiind cel mai scump transfer din istorie. Acum, că a ajuns în Italia, golgheterul se gândește să își ia acolo și bolidul de lux pe care îl deține.

Ăsta e bolidul condus de Man, pe care îl ia cu el și în Italia!

Internaționalul de 22 de ani se află deja la Parma și ar putea juca chiar weekendul acesta. Duminică, Parma va avea meci în deplasare la Napoli. Fotbalistul se va instala în orașul din nordul Italiei, acolo unde va fi însoțit de iubita lui, Alexandra.

La fel cum nu vrea să se despartă de partenera lui de viață, golgheterul nu poate sta departe nici de mașina sa. El a rugat un apropiat să i-o aducă cât mai repede în Italia. Concret, este vorba despre un Porsche Panamera, un autoturism al cărei preț de catalog e în jurul sumei de 150.000 de euro. Sportivul și-a cumpărat-o anul trecut, când Gigi Becali i-a mărit salariul la 15.000 de euro pe lună.

Dennis Man e foarte pasionat de mașini. Înainte să își cumpere Porsche-ul, el conducea un BMW Seria M. După un timp, jucătorul l-a schimbat cu un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC.

Dennis Man a ajuns la Parma!
Dennis Man a ajuns la Parma!

Cât va câștiga Dennis Man la noua sa echipă

Starul vândut de FCSB intră direct în top la formaţia din Serie A. Dennis Man va câştiga peste un milion de euro la formaţia de pe ”Ennio Tardini”.

Gigi Becali i-a asigurat lui Man un salariu de 1,2 milioane de euro la Parma. Giovanni Becali, omul mandatat de vărul Gigi Becali să se ocupe de transferul lui Dennis Man la Parma, a povestit cum s-a asigurat vărul său că fotbalistul cumpărat de la UTA în 2016 va câştiga bine la noua echipă. Cum Giovanni Becali nu-l cunoaşte pe Man, l-a întrebat pe Gigi Becali ce salariu vrea jucătorul.

Au întrebat cei de la Parma şi ce vrea jucătorul, dar le-am spus că nu ştiu, că nu am vorbit în viaţa mea cu Dennis Man. Nici nu-i ştiu numărul de telefon, nici nu l-am văzut între patru ochi, nici nu am discutat la telefon vreodată cu jucătorul. Niciodată! Dar l-am întrebat pe Gigi, iar Gigi mi-a spus să le cer celor de la Parma 1,2 milioane de euro pe an pentru Man. Asta, pentru că i-a promis băiatului că va pleca de la Steaua pe salariu de minim 1 milion de euro.

Au acceptat din prima, salariu de 1,2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat”, a declarat Giovanni Becali, conform Telekom Sport.

Cu această remuneraţie anuală, Man va intra direct în top trei cele mai bune salarii din echipa Parmei.