Ea este iubita lui Dennis Man, fotbalistul momentului în România. Cine-i tânăra care-l va însoți la Parma (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 28.01.2021, 11:26

Dennis Man a devenit unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din România. În curând, golgheterul de la FCSB va pleca la un alt club, dar nu o va face singur, ci însoțit de iubita lui. Cine este tânăra care îl va însoți la Parma?

Ea este iubita lui Dennis Man, fotbalistul momentului în România

Alexandra Ionela, căci așa se numește iubita lui Dennis Man, este alături de „perla” lui FCSB în fiecare zi. Cei doi amorezi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai mulți ani.

În viața de zi cu zi, tânărul fotbalist se comportă absolut normal. Cuplul format din renumitul Dennis Man si iubita sa, Alexandra Ionela nu se ferește de popularitate. Mijlocașul de 22 de ani s-a afișat peste tot cu partenera lui de viață. De-a lungul anilor, internaționalul a postat în mediul online nenumărate fotografii cu frumoasa brunetă cu care are în prezent o relație cât se poate de serioasă. Fotografiile cu cei doi au strâns o mulțime de aprecieri atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Dennis Man mai are contract până în 2024 cu FCSB. Odată cu trecerea anilor, omul de gol al lui Gigi Becali a devenit cel mai scump jucător plecat din Liga 1. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, mijlocașul de dreapta de la FCSB are o cotă de 6.5 milioane de euro.

Dennis Man este cel mai bine cotat jucător din România
Dennis Man este cel mai bine cotat jucător din România / Sursa Foto: Facebook / Dennis Man

Cine este, cu adevărat, partenera de viață a lui Dennis Man

Alexandra Ionela și Dennis Man formează un cuplu încă din perioada în care actualul jucător de la FCSB evolua pentru UTA Arad. Adică, de dinainte de 2016, pentru că atunci a fost transferat la FCSB pentru 420.000 de euro.

Alexandra este o femeie independentă. Frumoasa brunetă deține un brand de haine, intitulat „Signed 98”. Dacă gama feminină este promovată, în mediul online, de Alexandra, gama masculină îl are ca model chiar pe Dennis Man.

Cei doi îndrăgostiți ar putea pleca împreună în Italia

Dennis Man este unul din jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze poate cea mai mare sumă de transfer din istoria FCSB. În cazul în care lucrurile decurg așa cum trebuie, mijlocașul de dreapta ar putea pleca în curând la Parma.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că s-a înțeles cu Parma, după ce a vorbit cu miliardarul care finanțează formația, doar că a cerut o scrisoare de garanție.

Am acceptat oferta! Am vorbit direct cu patronul, cu miliardarul de la Parma. (…) Le-am cerut 12 milioane, plus bonusuri, până la 15. Au revenit apoi, și-au dat seama că sunt duși pe piste greșite, dar nu știu de cine. Am vorbit și cu Giovanni, prin firma lui, îi cunoaște pe cei de acolo.”, a spus omul de afaceri.

Ulterior, Becali a luat legătura cu patronul din America, iar latifundiarul din Pipera i-a explicat exact cum stau lucrurile.

A intervenit apoi patronul din America, a vrut să știe adevărul. I-am spus că ne batem la titlu, 13 milioane de euro, un milion după 15 meciuri în cinci ani. Plus 10 goluri în doi ani. Am acceptat oferta. Ei vor să dea banii în doi ani și jumătate. N-am nicio problemă, pot să fie și 3.

Doar că vreau o scrisoare bancară. Dacă Parma intră în faliment, la revedere bani. Ei au mai fost în faliment. Mi-a zis patronul că a cheltuit 150 de milioane, dar eu vreau să-mi securizez banii. Au zis că toate cluburile ar cere garanția bancară”, a povestit Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe