Asta e marea lovitură! Politica o face fericită pe Anamaria Prodan. „M-am regăsit”

Moldoveanu Camelia / 21.01.2022, 06:16
Asta e marea lovitură! Politica o face fericită pe Anamaria Prodan. „M-am regăsit”

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută femeie din România care manageriază sportivi. Pentru că știe să facă afaceri și să negocieze, impresara s-a gândit și să intre în politică. Ba mai mult, s-a și regăsit într-o ideologie, într-un partid.

De la agent FIFA, la politician. Anamaria Prodan se vede în politică

În plin scandal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Impresara s-a gândit serios să intre în politică. Aceasta a mărturisit că a avut și un partid preferat la vremea la care s-a gândit serios să ajungă și în acest domeniu. Însă, a renunțat la visul ei în momentul în care soțul cu care se află în plin proces de divorț a semnat primul contract în Dubai (2014 – Al-Hilal). Cu toate acestea, în podcastul „La Mijloc” ea nu a părut să excludă posibilitatea de a reveni asupra unei cariere în politică.

Am vrut, am vrut să mă duc în politică. M-am regăsit la un moment dat într-un partid. Am renunțat pentru că semnase Laur deja în Dubai și am vrut să stau lângă el.”

Și la Real Madrid s-a auzit de sexy impresară

Chiar dacă nu s-a mai remarcat, în ultimul timp, prin transferuri importante, Anamaria Prodan rămâne la fel de efervescentă și când vine vorba de meserie. Aceasta a explicat că are uși deschise la toate echipele din Europa.

Invitată la podcast-ul „La Mijloc”, moderat de Codin Maticiuc, impresara s-a lăudat că nu există campionat în Europa, dar nu numai, în care să nu aibă relații. Agenta pretinde că este cunoscută la cel mai înalt nivel.

Pune numele meu pe Google, o să vezi articole despre mine în toate țările în care există fotbal important. Numele meu are greutate. Dacă îl întrebi pe Florentino Perez, știe cine sunt. Am fost numită regina fotbalului într-o revistă mare de la ei, am primit-o și eu. Numai eu fac totul, de la A la Z, eu n-am ajutoare, n-am o mână dreaptă care să mă ajute. Asta pentru că toţi vor să vorbească numai cu mine, toţi vor cu Anamaria Prodan, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, legături cu lumea interlopă

Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit în podcast-ul lui Codin Maticiuc lucruri neștiute din viața ei. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan susține că cei care fac parte din clanul Cămătaru i-au fost ca niște frați și mereu vor fi prietenii ei. Mai mult, impresara a făcut o dezvăluire șocantă despre Fane Spoitoru.

De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru.

Eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei.”, a spus Anamaria Prodan, în cel mai nou podcast „la mijloc”, cu Codin Maticiuc.