„Asta e mentalitatea noastră!” Ce l-a supărat pe Darius Olaru înaintea partidei cu Finlanda, de pe stadionul Rapid

Robert Zanfir 10.06.2022, 17:21
„Asta e mentalitatea noastră!” Ce l-a supărat pe Darius Olaru înaintea partidei cu Finlanda, de pe stadionul Rapid

Darius Olaru (24 de ani) s-a arătat extrem de afectat de atitudinea critică cu care a fost întâmpinată naționala după cele două eșecuri din Liga Națiunilor. România va primi vizita Finlandei, în al treilea meci din luna iunie. Partida este programată sâmbătă, 11 iunie, de la 21:45.

Edi Iordănescu s-a declarat extrem de afectat după cele două rezultate rușinoase din Liga Națiunilor. A devenit selecționerul cu cel mai slab debut din istoria naționalei. Unul dintre cei afectați este și Darius Olaru. Mijlocașul FCSB, printre cei mai în formă în campionatul recent încheiat, a dezamăgit cu Muntenegru și a fost sărit din schemă cu Bosnia. Cei doi vor avea parte de o primire surprinzătoare cu Finlanda. Fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar stadionul se anunță plin.

Darius Olaru, dezamăgit înaintea partidei cu Finlanda

Olaru a jucat în prima repriză a partidei din Muntenegru. A dezamăgit și a fost scos la pauză. Nu a fost pe teren nici în Bosnia, iar Edi Iordănescu a fost acuzat că l-a demoralizat. Ar putea primi iar credit din partea staff-ului. Totuși, mijlocașul FCSB nu își ascunde dezamăgirea.

„Ar fi mai bine ca noi să nu citim toate lucrurile din presă. Citind chestiile astea, știind că lumea are așteptări de la noi, punem presiune și poate la meci nu ne ies lucrurile cum vrem.

Am intrat pe comentariile de la echipa națională fără să vreau și am văzut foarte multe comentarii negative. Decât să scriu comentarii negative, mai degrabă nu mi-aș da cu părerea.

Dar asta este mentalitatea noastră. Ce putem face decât să criticăm cu fiecare ocazie?”, a spus Darius Olaru în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Finlanda.

Nu pot să le iau telefoanele jucătorilor, să nu intre pe internet, să nu citească. Le recomand să rămână concentrați și încrezători. E o provocare majoră, încrederea suferea dinainte de aceste două jocuri. Acum e și mai afectată. Eu nu-mi fac un obiectiv din a citi comentariile.

Nu sunt de acord cu jignirile, dar nu mă descalifică pe mine, așa că nu-mi fac foarte mult probleme din cauza asta. Dacă asta este soluția, atunci dăm înainte, ce pot să spun? Sunt lucruri pe care nu le pot controla,
Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, criticat de Galamaz în cazul Darius Olaru

George Galamaz, fost campion al Ligii 1 cu Unirea Urziceni și fost fundaș al celor de la FCSB, critică atitudinea selecționerului. Acesta l-a trecut pe linie moarta pe Darius Olaru, cu Bosnia, după jocul slab din Muntenegru.

„Îl scoţi din lot, îl penalizezi pe Olaru, care în campionat a făcut nişte lucruri foarte bune şi a avut un sezon excelent. Şi datorită jocului lui FCSB a ajuns să se bată la titlu. Îl scoţi pe el, un jucător pe care te vei baza în viitor. Ce să mai simtă acel jucător?

Îţi dai seama că e dărâmat mental! Tu cauţi să reconstruieşti, să te foloseşti de jucători care pot face diferenţa, ce faci, îl scoţi din lot?”, a spus George Galamaz potrivit Prima Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe