Asta înseamnă „Adio, Mititelu”? Mesajul lui Duarte după finalul sezonului. Urmează transferul la FCSB?

Cosmin Olteanu 05.06.2023, 16:56
Asta înseamnă „Adio, Mititelu”? Mesajul lui Duarte după finalul sezonului. Urmează transferul la FCSB?

Asta înseamnă „Adio, Mititelu”? Mesajul lui Duarte după finalul sezonului.

Între Andre Duarte și FC U Craiova au avut loc mai multe discuții în contradictoriu, în ultima perioadă. Fundașul portughez susține că își va încheia contractul cu formația olteană, în acestă vară, însă, de cealaltă parte, Adrian Mititelu spune că i-a prelungit înțelegerea pe încă un sezon, activând o clauză din contract.

Asta înseamnă „Adio, Mititelu”? Mesajul lui Duarte după finalul sezonului

Deși încă este neclară situația contractuală a lui Andre Duarte la FC U Craiova, fundașul portughez a postat, în miez de noapte, un mesaj, pe contul personal de Facebook, prin care lasă de înțeles că va pleca din Bănie.

„Încă un sezon a ajuns la final. A fost cel mai dificil sezon, atât din punct de vedere profesional, câț și personal, dar îl închei cu un sentiment de împlinire.

În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor care m-au făcut să mă simt ca acasă încă din prima zi. În al doilea rând, mulțumiri pentru suporterii care au fost foarte buni cu mine, ceea ce nu voi uita niciodată.

În ultimul rând, le mulțumesc oamenilor care au făcut posibil acest pas în cariera mea și mi-au oferit posibilitatea să joc la acest nivel. După 45 de meciuri și 4110 minute, e timpul să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru sezonul care urmează, care, cu siguranță, îmi va aduce noi provocări și alte obiective de îndeplinit”, a scris Andre Duarte, pe Facebook.

Gigi Becali îl vrea pe Andre Duarte la FCSB

Zilele trecute, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a avut o declarație „acidă” la adresa lui Adrian Mititelu, prin care a anunțat că vrea să-l transfere pe Andre Duarte.

„Becali nu fură, mă, el respectă regulamentul și legea! Ai făcut acte ok? E al tău! Dacă mai are un an contract, pentru ce țipi, pentru ce faci atâta gălăgie? N-ai făcut actele în regulă? Îl iau, gata! Ce, mi-e frică de Mititelu acum sau ce? Dacă îl fur pe Duarte să se ducă și să reclame la procurori și să zică: «A furat». Și mă duc la pușcărie pentru furt”, a spus Gigi Becali, zilele trecute.

Andre Duarte a bifat 44 de meciuri în tricoul FC U Craiova. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, portughezul este cotat la 750.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe