„Aștept să mă mut”. Decizia luată de Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac: Ce se întâmplă cu ei în perioada următoare

Catinca Giosanu 07.06.2023, 09:33

Sorana Cîrstea a anunțat că a luat o decizie extrem de importantă. Jucătoarea profesionistă de tenis vrea să se mute  împreună cu iubitul ei, Ion Țiriac jr. Viitoarea noră a magnatului care deține complexul Stejarii Contry Club a dezvăluit și care este locul în care se va muta.

Sorana Cîrstea are planuri mari de viitor

Ion Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea au decis să nu se mai ascundă și au planuri mari împreună. Cei doi se iubesc de aproximativ trei ani și sunt hotărâți să ducă relația la un alt nivel.

Fiul magnatului Ion Țiriac i-a fost alături sportivei din Târgoviște la ultimele trei turnee, Madrid, Roma și Roland Garros. El a transmis că așteaptă să se finalizeze noul proiect din portofoliul diviziei de imobiliare a grupului Țiriac, respectiv Stejarii Collection. Ulterior, se va muta împreună cu jucătoarea de tenis, conform prosport.ro.

The ultimate heaven on earth. Cant’t wait to move in (Raiul suprem pe pământ. Abia aștept să mă mut)”, a scris Ion Țiriac jr, în dreptul unei imagini în care apare complexul din Băneasa.

Complexul deținut de familia Țiriac cuprinde locuințe pentru închiriere și este amplasat lângă Stejarii Clubul Rezidențial. Potrivit proiectului, acolo vor fi construite 8 clădiri cu 285 de apartamente.

Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii. Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial, de a fi mai buni decât noi înșine.”, a declarat Ion Țiriac.

”Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial”

Noul proiect, edificat pe amprenta anterioară a unei foste construcții, va oferi spre închiriere în jur de 200 de apartamente. Mai precis, 198. Însă acestea nu vor fi puse la dispoziția oricui. Doar persoanele care sunt interesate să închirieze pe termen lung vor putea locui în apartamentele lui Țiriac.

Sursa citată mai arată că apartamentele sunt compuse din două, trei, patru sau cinci camere. Acestea vor putea fi personalizate de viitorii locatari.

Sportiva e rezidentă la Dubai

Sorana Cîrstea petrece din ce în ce mai puțin timp în România. De la o vreme încoace, rivala Simonei Halep stă mai mult în Emiratele Arabe Unite, ea fiind rezidentă în Dubai.

Eu am reședința acum în Emiratele Arabe Unite. Ca timp sunt jumătate la Dubai, cealaltă în România. Thomas, actualul antrenor, locuiește la Monaco, normal că m-am mai dus și eu acolo. Facem această navetă. Este în regulă pentru mine.”, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul anului trecut, conform sursei menționate mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe