Probleme de sănătate pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros: „Abia am putut să stau în picioare”

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 23:47
Probleme de sănătate pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros: „Abia am putut să stau în picioare”

Sorana Cîrstea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut la Roland Garros.

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur, la Roland Garros, de Jasmine Paolini, scor 7-5, 2-6, 6-2.

Probleme de sănătate pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros

Cunoscuta jucătoare de tenis susține că a avut probleme la stomac, în ziua meciului, motiv pentru care nu a putut juca la un nivel optim.

„Am avut probleme la stomac și din păcate m-au lăsat fără energie. Abia am putut să stau în picioare. Am încercat cât am putut. A fost ghinion pentru că, până ieri, am fost ok. Astăzi m-am trezit și nu prea eram grozav ca sănătate, însă am zis că pot să duc. Nivelul de energie a fost extrem, extrem de jos. Probleme destul de mari la stomac însă, na, sunt ale vieții. Nu avem ce să facem”, a declarat Sorana Cîrstea, pentru ProSport.

Sorana Cîrstea: „Am încercat să țin cât mai scurt raliul”

„(n.r. În aceste condiții critice, ai încercat să ai schimburile mai scurte?) Da, pentru că, simțind că nu am energia necesară, am încercat să țin cât mai scurt raliul, să nu-mi iau pauza, între puncte, foarte mare ca să meargă totul mult mai repede, însă jocul meu este altul, încerc să îmi iau timp mereu (n.r. între schimburile de mingi)! Atunci a trebuit să fac totul mai grăbit pentru că nu aveam energie suficientă. Chiar și așa am avut acea minge de set la 5-4 în primul set. Dacă luam acolo punctul respectiv, era altă situație. Este păcat pentru că, până joi, aș fi putut să mă refac, însă asta-i viața.

Am cerut ceva cu zahăr, am cerut un lucru pe care, în mod normal nu-l folosesc (n.r. Coca-Cola cu zahăr), ceva care să îmi dea energie rapidă. Am încercat să apelez la tot felul de trucuri ca să îmi dau cea mai bună șansă chiar și într-o asemenea zi delicată”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Urmăriți Playsport.ro și pe