„Așteptăm să mai vină un copil”! Valentina Pelinel a făcut anunțul: „Să fie echipa completă”. Declarația completă a soției lui Cristi Borcea după vacanța în Olimp

Alex Cazacu 17.07.2023, 15:58

La cei 42 de ani ai săi, Valentina Pelinel arată cum nu se poate mai bine. Mamă a trei copii, soția lui Borcea are o siluetă de invidiat. Recent, blondina a fost surprinsă de fotoreporteri în zona de nord a Bucureștiului. Fostul acționar de la Dinamo și soția lui și-au lăsat copiii la mare și s-au întors în Capitală.

Valentina Pelinel se plimbă între litoral și București: ”Așteptăm să mai vină un copil”

De curând, soția lui Cristi Borcea a fost surprinsă de paparazzi în nordul Bucureștiului. Se pare că fostul manechin ieșise în oraș să își rezolve treburile. Valentina era îmbrăcată cu stil și accesorizată cu un Rolex superb și o geantă Hermes care, cel mai probabil, valorează cât un apartament în Capitală.

Se pare că Borcea și Valentina s-au întors în București din diferite motive. Cei doi și-au lăsat însă copii la mare, la hotelul familiei din Olimp. Conform fostului model, cei mici se simt foarte bine acolo. Zilele acestea, Cristi și soția lui au făcut mai multe drumuri între litoral și Capitală, însă se vor întoarce la mare.

”Am venit câteva zile la București, cu soțul meu, și ne întoarcem la mare, acolo unde avem copiii. Fetițele nu au vrut să vină acasă, le place acolo foarte mult, se simt în elementul lor.

Așteptăm să ne mai vină un copil din America, să fie echipa completă și să ne bucurăm cu toții. Eu și Cristi facem zilele acestea mai multe drumuri București-mare, mai avem de rezolvat câte ceva înainte să ne ocupăm de vacanțe”, a spus Valentina Pelinel pentru Click!.

Valentina Pelinel a făcut anunțul. „Să fie echipa completă”. Declarația soției lui Cristi Borcea după vacanța în Olimp
Valentina Pelinel a făcut anunțul: „Să fie echipa completă”. Declarația soției lui Cristi Borcea după vacanța în Olimp

Ce relație are Valentina Pelinel cu mama lui Cristi Borcea

În urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel a fost întrebată în ce relații se află cu mama lui Cristi Borcea. Răspunsul frumoasei blondine a fost unul neașteptat. Soția fostului acționat de la Dinamo a spus că se înțelege de minune cu actuala ei soacră.

După cum mărturisea chiar ea, Valentina poate vorbi despre absolut orice cu mama soțului ei. Într-un interviu pentru revista Unica, blondina avut doar cuvinte de laudă la adresa soacrei sale.

”Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice.”, a spus fostul manechin, potrivit unica.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe