Atac al lui Adrian Mititelu la adresa adversarilor de la U Cluj: „Ce a jucat U Cluj? Suporterii lor nu cunosc fotbal”

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.02.2023, 19:57
Atac al lui Adrian Mititelu la adresa adversarilor de la U Cluj: „Ce a jucat U Cluj? Suporterii lor nu cunosc fotbal”

Adrian Mititelu le-a mai aplicat o lovitură celor de la U Cluj, după ce FCU Craiova a câștigat meciul direct cu scorul de 5-0. Finanțatorul echipei din Bănie a spus că era convins că aceasta se va impune în acest duel, chiar dacă nu se aștepta chiar la această diferență, și a ținut să sublinieze că nu a înțeles de ce fanii „șepcilor roșii” au avut așteptări mari de la partida de pe „Ion Oblemenco”.

Adrian Mititelu, fără milă față de U Cluj după „măcelul” din Bănie

Mititelu susține că era evident că diferența dintre cele două echipe era destul de mare înaintea confruntării directe. În analiza sa, patronul lui FCU Craiova i-a și jignit pe fanii lui U Cluj, despre care a insinuat că nu s-ar pricepe la fotbal.

„Am prins și noi o seară bună, după atâtea meciuri în care am jucat bine și nu am câștigat nici măcar un punct, am prins o seară în care ne-a ieșit totul. A fost o seară fantastică. Nu trebuie să ne culcăm pe ureche, însă echipa are un potențial fantastic.

Pe mine nu m-a surpins această victorie. Bine, cu 5-0 nu mă gândeam nici eu. Dar nu îmi făceam o problemă că ne poate opri U Cluj. Știam că suntem mult mai buni decât ei. Nu știam de ce i-a surprins pe ei. I-am urmărit și eu pe pagina lor, suporterii erau foarte entuziaști, că vin la Craiova și bat. Am senzația că nu cunosc fotbalul”, a spus Adrian Mititelu potrivit sport.ro.

„Mai făceau ei egal cu Rapid dacă jucau pe un teren bun?”

În continuare, Mititelu a apreciat că echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu a practicat un fotbal de calitate în egalul de etapa trecută cu Rapid și că doar starea proastă a gazonului a făcut ca formația ardeleană să obțină un rezultat de egalitate în acel meci.

Ce a jucat U Cluj? Pe nămoalele alea de acolo… În anii ’90 erau echipe care se băteau la retrogradare, dar când erau terenurile nasolae băteau pe oricine. Una e să joci pe un teren impracticabil… Păi mai făceau ei egal cu Rapid dacă jucau pe un teren bun? S-au îmbătat cu apă rece. Hai să ne uităm la lotul lui U Cluj și la celelalte echipe. Ce să facă Ovidiu Sabău? Nu poate. E greu.

La ce club e U Cluj, la ce sprijin politic are în Cluj… E echipa cea mai sprijinită din al doilea mare oraș al României, după București, și are oameni cu o anumită imagine. Deși, sincer, mie mi se pare că Craiova e un oraș mai frumos decât Cluj, dar este părerea mea. Cetatea Banului nu este numai o sintagmă. Dar alții ne-au plasat într-o altă imagine, că suntem numai cu lucrurile negative”, a mai spus Adrian Mititelu, conform sursei citate.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe