Atac brutal la Marian Copilu din partea unei glorii a Craiovei! „Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Pensionează Craiova Maxima!”

Bădulescu Silvian / 19.01.2022, 17:29
Atac brutal la Marian Copilu din partea unei glorii a Craiovei! „Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Pensionează Craiova Maxima!”

Marian Copilu a fost, oficial, numit pe postul de președinte executiv al CSU Craiova. Totuși, Rodion Cămătaru, unul dintre cei mai mari atacanți români, a declarat că nu vede cu ochi buni această mutare din partea lui Mihai Rotaru.

„Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva?”

Conform ProSport, Rodion Cămătaru este nemulțumit de faptul că Marian Copilu a fost pus în această funcție, pe când foștii săi colegi din Craiova Maxima sunt trecuți pe funcții onorifice. Fostul atacant din Bănie consideră că Marian Copilu nu este cu nimic mai bun decât Sorin Cârțu, cel care fusese pus președinte în martie 2019.

Întreb și eu că nu știu. Marian ăsta a jucat fotbal pe undeva? Mă refer la nivel de Divizia B sau C? Că la A nu a jucat sigur. Cu ce este mai bun Marian Copilu decât Sorin Cârțu? Dacă nici Sorin nu se pricepe la fotbal, atunci cine? Mă doare situația pentru că văd și eu ce se întâmplă prin clubu cu foștii mei colegi.

Funcții mai mult de decor, iar acum, numirea asta a lui Marian Copilu în funcția de președinte executiv, sună de parcă e un mesaj că a venit timpul pensionării celor din Craiova Maxima, nu? Ce mai fac maximii noștri prin club? Pe Sorin ce îl vor pune să facă? Președinte Mediatic? Vorbitor cu presa? Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar eu cam așa văd lucrurile” a declarat Rodion Cămătaru.

„Tot Mihai Rotaru rămâne jupân în club”

Deși venirea lui Marian Copilu ar trebui să aducă un mare plus la echipă, fostul câștigător al Ghetei de Aur (ulterior retrasă), consideră că, indiferent pe cine aduce la Craiova, tot Mihai Rotaru rămâne cel cu drept de veto decizional.

Ce mari realizări a avut Marian Copilu la CFR Cluj și este el mai bun ca Sorin? Voi credeți că Marian Copilu a câștigat campionatele pe la CFR Cluj? Nu cumva Dan Petrescu?

Hai să fim serioși! Aici cred că s-a dorit să se dea că, vezi Doamne, lucrurile se vor schimba, dar stați liniștiți, că tot Mihai Rotaru va rămâne în club jupânul numărul 1. Eu oricum mă duceam pe la meciuri doar așa să mă mai văd cu foștii mei colegi” a concluzionat Cămătaru.

Rodio Cămătaru a evoluat pentru Universitatea Craiova între 1974 și 1986, timp în care a marcat 122 de goluri în prima ligă, în 288 de meciuri. Ulterior, el a făcut pasul în „Ștefan cel Mare”, marcând 76 de goluri în 89 de meciuri și câștigând Gheata de Aur în 1987. Totuși, i-a fost retrasă și atribuită lui Tony Polster.