Venirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova e sigură! Mihai Rotaru nu a negat mutarea

Bădulescu Silvian / 14.01.2022, 22:33
Venirea lui Marian Copilu la Universitatea Craiova e sigură! Mihai Rotaru nu a negat mutarea

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj, e liber de contract din vară, când a fost dat afară de la campioana României. Totuși, situația acestuia s-ar putea schimba în perioada imediat următoare, deoarece acesta s-ar afla în negocieri avansate cu Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a dat de înțeles că Marian Copilu va semna cu oltenii

În cadrul unei intervenții în timpul emisiunii Liga Digisport, patronul clubului antrenat de Laurențiu Reghecampf, a fost întrebat dacă Marian Copilu va veni la Universitatea Craiova.

Acesta nu a oferit un răspuns clar în ceea ce-l privește pe fostul președinte de la CFR Cluj. Totuși, a lăsat de înțeles că în săptămâna ce urmează, tratativele se vor finaliza.

No comment, no comment. Discutăm săptămâna viitoare” a spus acesta.

De asemenea, în ultimele zile, în presă, s-a scris despre campania impresionantă de transferuri pe care ar pregăti-o Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova. Totuși, conform acestuia, se pare că din cei trei menționați și anume Adrian Rus, Andrei Rațiu și Alexandru Chipciu, niciunul nu va ajunge în Bănie.

Mihai Rotaru neagă variantele vehiculate în presă, dar dezvăluie că negociază pentru alți trei jucători.

„Nu, nu se pune problema să vină Chipciu la noi, nu a fost nicio discuție în acest sens. Avem negocieri cu doi fundași centrali, și cu un jucător care poate juca în față, pe toate trei posturile, dar nu e niciunul dintre numele care au apărut în presă”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

Focar în Bănie

Până atunci, echipa este grav afectată de pandemia de coronavirus. Mai mulți jucători au fost găsiți pozitiv, plus alți doi oameni din staff-ul tehnic. Meciul cu Rapid este în pericol să nu se dispute. Ultima decizie o vor avea Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile.

Rapid București a fost de acord să întindă o mână de ajutor rivalilor și să mute meciul, conform GSP. În acest context, pentru ca o partidă să fie mutată trebuie să-și mai dea acordul Liga Profesionistă de Fotbal și televiziunile. Pe 24 ianuarie sunt programate meciurile FC Botoșani – Sepsi, de la ora 17.30, și Farul Constanța – FCU Craiova, de la ora 20.00.

Cu doar 8 zile înainte de reluarea competiției, conform informațiilor GSP, echipa din Bănie are probleme majore de lot. Oltenii au confirmat prin intermediul Facebook că echipa a fost lovită de coronavirus.

În urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostri și din cadrul staff-ului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici” s-a arătat în comunicatul echipei CS Universitatea Craiova.

În acest moment, în lotul lui Laurențiu Reghecampf, infectați cu coronavirus sunt accidentatul Lyes Houri, precum și Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic, Mihai Căpățână, Marius Constantin, Alex Crețu, Ionuț Vînă și Paul Papp. Pe lângă aceștia, Florin Tene și Cristi Țermure, oameni din staff-ul lui Reghe, sunt și ei pozitivi.